Najava: Omarska – Kozara Gradiška

Category: Najava

Omarska – Kozara

Nedjelja, 04.septembar u 16:30

Definitivno je vrijeme za prvu pobjedu kod kuće.  Nakon lošeg starta prvenstva, Omarska očigledno popravlja formu, vezala je dvije utakmice bez poraza i sa pravom očekuje  dobar rezultat protiv Kozare iz Gradiške.

Nakon velikih turbulencija, situacija se polako smiruje, igrački kadar je kompletan, a tmosfera u ekipi je odlična i svi se nadamo da će igrači ponoviti igru koju su pokazali u drugom poluvremenu protiv Slavije, a u tom slučaju uvjereni smo u osvajanje sva tri boda.

Kozara dolazi u Omarsku takođe u dobrom raspoloženju, jer je u prošlom kolu zabilježila prvu prvenstvenu pobjedu, savladali su Modriču sa 3-0...

Pročitajte više..

Omarska – Slavija 2-2

Category: Vijesti

Omarska – Slavija 2-2

Vračar ‘56, ‘76 – Asentić ‘9, Avdalović 50

Sudija: Mitrović Bojan (Bijeljina) Gledalaca:700

Žuti kartoni: Zdjelar, Rastoka, Romanić Dragan (Omarska) Beširević, Avdalović, Kaljić, Tomić (Slavija)

Crveni karton: Popović Goran (Slavija) u 57.minutu

Omarska: Ml. Jokić 6, Zdjelar 6 (od 89. Lajić -), B. Romanić 6, Rastoka 6 (od 89. Šunić -), Panić 6, Grahovac 6, Anđić 7, Stojnić 6, Dr. Romanić 6, Gavranović 6 (od 46. Jaćimović 6), Vračar 7,5. Trener: Krecelj Anando.

Slavija: Nedžibović 7,  Đerić 6, Beširević 6, Popović 5,5, Avdalović 6 (od 71. Stojanović -), Kaljić 6, Mandić 6, Asentić 6 (od 46. Bogučanin 6), Erić 6, Arbinja 6 (od 86. Mišović -), Tomić 6 (od 75. Dabić -)


OMARSKA – Još jedna fudbalska ljepotica u Omarskoj...

Pročitajte više..

Najava: Omarska – Slavija

Category: Najava

Omarska – Slavija

Nedjelja, 28. avgust u 17:00

Kako se u fudbalu sve brzo promjeni. Omarska je u četvrtak  bila na fudbalskom dnu, pogažena, povrijeđana, bijedna, a već u nedjelju naveče savladana je Modriča u gostima i ponovo je cijelu Omarsku zahvatila prava fudbalska euforija.

Teniskim rječnikom govoreći, sada treba potvrditi brejk i ne dozvoliti da se sportska sreća i atmosfera ponovo okrenu na negativnu stranu.  A neće biti lako, jer u goste nam dolazi odlična ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva,  koja je sjajno  startovala u novu sezonu, bez poraza i istakla ambicije za najviši plasman.

Kao što rekoh u Omarskoj nakon pobjede u Modriči vlada sjajna atmosfera, odlično se trenira i sa nestrpljenjem se očekuje duel sa Slavijom...

Pročitajte više..

Modriča – Omarska 0-1

Category: Vijesti

Modriča – Omarska 0-1

Rastoka ‘45

Sudija: Vuković Vojislav (Brčko) Gledalaca:200.

Žuti kartoni: Halilović (Modriča), Rastoka, Grahovac (Omarska)

Modriča: Trišić 6, Omerhodžić 6, Pljevaljčić 6, De Carvalho 6 (Simić 6), Limić 6 (Živković 6), Kuljanin 6, Kostadinović 6, Mišić 6 (Alizadeh -), Ninković 6, Halilović 6 (Sayyar -), Nishizaki  6 (El Ghamarti -). Trener: Lukić Mitar

Omarska: Jokić 7, Ratković 7 (Marić Janko –), Zdjelar 7, Romanić B 7, Rastoka 7,5, Panić 7 (Jovičić Dragoslav –), Grahovac 7, Stojnić 7, Romanić Dragan 7, Lukas 7 (Šunić -), Vračar 7  (Nišević Dejan -). Trener: Anando Krecelj


MODRIČA – Omarska je na gostovanju u Modriči ostvarila prvu pobjedu u tekućoj sezoni i još jednom dokazala da je ekipa koju nikada ne treba otpisati...

Pročitajte više..

Najava: Modriča – Omarska

Category: Najava Comments: Nema komentara

 

Nedjelja, 21. avgust u 20:30

 MODRIČA – OMARSKA 

U četvrtom kolu Omarska gostuje kod ekipe Modriče. Utakmica će se odigrati pod svjetlošću reflektora, u nedjelju sa početkom u 20:30.

Obe ekipe su u prethodnom kolu poražene kod kuće, pa im dobar rezultat u ovom susretu dolazi kao imperativ.

Omarska putuje oslabljena, bez Jaćimovića, Anđića, Darke Romanića, Stevića i Lajića, ali šta je tu je, mora se zapeti i moraju se početi skupljati bodove, jer samo tako se može izaći iz krize.

Iza Omarske je veoma buran period i vrijeme je da se situacija konsoliduje, a za to je najpotrebniji jedan dobar rezultat. I bod sa gostovanja u Modriči bi bio zlata vrijedan, a u klubu su svi sigurni da će početi i bolji rezultati.

Omarska u Modriču putuje sa jasnim ciljem, da igrači k...

Pročitajte više..
4O4