Generalka: Omarska – Sloboda Mrkonjić Grad 1-4

Category: Vijesti

Omarska – Sloboda MG 1-4

Vračar

Omarska: Mijić, Lajić, Romanić Bojan, Ratković Mario, Anđić, Zdjelar, Grahovac, Vračar, Rastoka, Panić, Jaćimović. Ušli: Begović, Romanić Darko, Lukas, Krecelj, Stević, Čigija, Milaković, Šunić.


OMARSKA – Omarska je i u generalci poražena od ekipe Slobode iz Mrkonjić Grada sa čak 4-1.  U četiri pripremna susreta Omarska je doživjela sva četiri poraza i primila čak 16 golova, tako da sa velikom zebnjom očekuje početak prvenstva za sedam dana.

Nikom nije jasno šta se dešava, ekipa vrijedno trenira, igrački nije slabija nego prošle sezone, ali nešto ne štima, teško dajemo golove, a prelako primamo.  

Uprava ima sedam dana da preduzme neke korake, vjerovatno i one najnepopularnije, jer će možda vrlo brzo biti kasno...

Pročitajte više..

Igrači trenutno 2022-23

Category: Igrači Trenutno

Pročitajte više..

IGRAČI – TOP 20

Category: Vijesti

Ažurirana Top lista 20 igrača sa najviše odigranih utakmica u dresu Omarske. Nakon prošle sezone na prvo mjesto se probio Krecelj Anando.

Pogledajte cijelu listu

Pročitajte više..

Banjaluka: Željezničar ST – Omarska 6-1

Category: Vijesti

Banjaluka: Željezničar ST – Omarska 6-1

Jaćimović

Omarska:  Jokić, Ratković M, Romanić B, Romanić Dragan, Anđić, Grahovac, Zdjelar, Romanić Darko, Rastoka, Jaćimović, Stević. Ušli: Mijić, Krecelj, Stojnić, Vračar, Lukas, Milaković, Šunić, Nišević N.

BANJALUKA – Omarska je  i u trećem pripremnom susretu poražena. Željezničar Sport Team je slavio visoko sa čak 6-1, pa Omarska sa dosta zebnje očekuje start prvenstva koji je već za 14 dana. Zbog velikih vrućina utakmica je odigrana na stadionu Željezničara u noćnom terenu pod svjetlošću reflektora.

Omarskoj predstoji još generalka, sledećeg vikenda protiv Slobode iz Mrkonjić Grada, a potom utakmica prvog kola protiv Zvijezde 09.

 

Pročitajte više..

Žeravica: Jedinstvo – Omarska 3-1

Category: Vijesti

Žeravica: Jedinstvo – Omarska 3-1

Nišić Đ, Savić 2 – Stević

Omarska: Jokić, Stojnić, Ratković M, Anđić, Milaković, Panić, Zdjelar, Šunić, Stević, Jaćimovic, Rastoka. Ušli: Begović, Mijić, Radulj.

ŽERAVICA – Omarska je odigrala i drugu pripremnu utakmicu. Poraženi smo u Zeravici od ekipe Jedinstva sa 3-1. I na ovu utakmicu smo otputovali bez skoro pola tima i uprkos tome većinu utakmice držali loptu na protivničkoj polovini, ali bez konkretne realizacije. Sa druge strane, iz dvije prilike i penala domaćini postižu tri gola i na kraju slave pobjedu.
Okrećemo se novim utakmicama. Očigledno je da se mora mnogo raditi kako bi ekipa spremno dočekala prvenstvo.

Pročitajte više..
4O4