Pobjeda na startu prvenstva

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

FK_Omarska

Omarska – Ravan Međeđa 5- 1
Kolundžija 46’, Krecelj 57’, Panić 64’, Hrvaćanin 75’, Anđić Vladan 77’ – Avramović ‘15
Sudija: Vukota Stojan (Gradiška). Gledalaca: 200
Omarska: Štikovac 6, Anđić Vladan 7, Nišević Dejan 7, Romanić Bojan 7, Zdjelar 7, Kolundžija Marko 8, Romanić Dejan 7 (Malešević 6), Grahovac Borislav 7, Hrvaćanin 7 (Miljević 6), Krecelj 7, Jaćimović 7 (Panić 7). Trener: Milenko Vuleta.

Ravan: Babić, Kovačić ( Sević 65’),Grahovac, Tišma, Avramović, Milanović, Trivić, Lukić, Easić ( Damjanović), Pekić, Marinković. Trener : Radović Mirko.


OMARSKA – Uspješno smo startovali u novu sezonu. Na premijeri smo kod kuće savladali Ravan iz Međeđe sa 5-1 u jednoj veoma čudnoj utakmici. Naime, tokom cijele utakmice igrala se viktorija pred golom gostiju, ali su svi igrači Omarske promašili bar desetak stopostotnih šansi, tako da smo sve do šezdesete minute strijepili za konačan ishod. Na početku treba reći da se Grahovac Borislav dobro uklopio u ekipu, a očigledno je da će Marko Kolundžija biti lider ove ekipe. Dakle, vrlo čudna utakmica. Od prve minute krenuli smo napadački prema golu, stvarali šanse, ali i mašili. Sa sigurnošću tvrdim da je ovo bila najveća revija promašaja u istoriji kluba. Gosti su došli u dosta podmlađenom i oslabljenom sastavu, ali su golom Avramovića u petnaestom minutu kaznili sve naše promašaje i došli u vođstvo od 1-0. Gol je postignut glavom nakon nabačaja iz kornera sa lijeve strane.  Iako bez prave igre, treba reći da su gosti do kraja poluvremena pogodili prečku i da im je zbog ofsajda poništen čist gol. Sa druge strana nastavila se revija promašaja igrača Omarske.

U drugom poluvremenu domaći su još jače pritisnuli goste, ali za razliku od prvog poluvremena počeli su i pogađati bar svaku treću stopostotnu šansu. Na našu sreću Kolundžija je izjednačio na samom početku drugog poluvremena, Konačno, prednost za Omarsku je donio Krecelj golom u 57 minutu nakon solo akcije, a sve dileme oko pobjednika je razrješio Panić sedam minuta kasnije. Do kraja su trajali napadi Omarske, a postigli smo još dva gola. Petnaest minuta prije kraja gol je iz neposredne blizine pogodio Hrvaćanin, da bi dva minuta kasnije tačku na ovu utakmicu stavio Vladan Anđić svojim prvim golom u dresu Omarske.  Sa druge strane gosti u drugom poluvremenu faktički nisu prešli centar, pa mogu biti zadovoljni što nisu ubjedljivije poraženi.

Obzirom na težak raspored na startu prvenstva Omarsku sada čekaju prava iskušenja. Naime, slijede nam tri uzastopna gostovanja. Već u srijedu gostujemo kod Radnika u Prijedoru, a  taj susret se igra na gradskom stadionu. Potom nam slijede gostovanja u Obradovcu i Dubici. Ova tri gostovanja će sasvim sigurno odrediti našu dalju sudbinu.

<<Prethodna utakmica                             Sledeća utakmica>> 

Tags:  

Ostavite tekst odgovora

4O4