Omarska – Omladinac 0-1

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

01-13131. Omarska – Omladinac APB  0-1
Kurtović ‘59
Sudija:  Nikola Majkić (Novi Grad). Gledalaca: 100.
Žuti kartoni:  Stjepanović Ž, Milutinović, Berić (Omarska).
Omarska:  Čobanović 8, Protić 5, Anđić 6, Milutinović 6 ( Berić 6), Stjepanović Ž. 6, Radanović 5, Dakić 6 (Grabovica 5), Kvočka 6, Macura Ml. 6, Vranješ 8 (Bariša 5), Stjepanović D. 6. Trener: Vinko Lazić.
Omladinac: Petrić 8, Ševa 7, Žutić 7, Žarić 7, Popović 7, Vujčić 7, Kurtović 8, Milutinović 7, Bučinski 7, Dragojević 7 (Majkić – ), Manojlović 8, Đurđević 7.

OMARSKA – Nakon katastrofe u Mrkonjić Gradu, Omarska je pružila fantastičnu igru protiv lidera, osvjetlala obraz, ali je na kraju ipak poražena od iskusnije ekipe i nažalost ponovo pala na poslednje mjesto. Omladinac je vjerovatno očekivao laganu pobjedu u Omarskoj, ali je od prve minute bilo jasno da se radi o nekoj drugoj Omarskoj u odnosu na poraz u Mrkonjić Grad. Momci su letjeli po terenu i stvarali odlične šanse, ali je neprelazan na golu bio golman gostiju Mirando Petrić koji je branio i moguće i nemoguće. Kruna njegove sjajne partije je bio odbranjen penal Radanoviću u 57.minutu. Samo dvije minute kasnije brzonogi Kurtović koristi grešku Protića, istrčava kontru i postiže jedini gol na utakmici. Pokušavala je Omarska do kraja utakmice izjednačiti, ali je danas Petrić bio nesavladiv.

<<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

Ostavite tekst odgovora

4O4