Kolundžija: Radujem se povratku i očekujem pobjedu

Category: Najava

U okviru 15.kola Omarska dočekuje Polet iz Broda. Ambicije Omarske su jasne, samo pobjeda dolazi u obzir na putu ka osvajanju šampionske titule. Veliku pomoć ekipa Omarske će imati i u Marku Kolundžiji, koji se ove zime vratio u klub i pojačao Omarsku. Iskusni Kolundžija će svojim kvalitetom sasvim sigurno mnogo doprinijeti još boljoj igri Omarske, a radi se o ”našem” domaćem igraču, kojeg bi poželjeo svaki trener i saigrač, kako zbog kvaliteta, tako i zbog ukupnog pozitivnog uticaja koji donosi kompletnoj ekipi.

U najavi utakmice Marko Kolundžija je izjavio da očekuje potvrdu bodova iz Laktaša: ” Sa zadovoljstvom sam prihvatio ideju o povratku i nastojaću dati sve od sebe za nas klub i mjesto kako bi izborili istorijski plasman u prvu ligu i samim tim omogućili i mlađim generacijama da igraju bolji fudbal i imaju bolje uslove nego sto smo mi imali.
Dobro smo otvorili sezonu i potvrdili svoje šampionske ambicije. Očekujem da potvrdimo bodove iz Laktaša uz motiv više jer nas je Polet jedini pobjedio do sada. Uz pun respekt prema ekipi poleta vjerujemo u sebe i siguran sam da bodovi ostaju u Omarskoj”.

Sa druge strane, ni gosti iz Broda ne dolaze u Omarsku sa bijelom zastavom. Krsta Mišić, igrač koji je stigao u Polet iz ekipe Mladosti iz Donje Slatine najavljuje borbu svoje ekipe: ”Nakon remija u prošlom kolu na domaćem terenu, očekuje nas gostovanje u Omarskoj kod prvoplasirane ekipe na tabeli. Riječ je o izuzetno jakoj ekipi, ali mislim da imamo kvalitet da dođemo do povoljnog rezultata. Što se tiče igračkog kadra, izostaće samo Pejčić zbog kartona. Respektujemo domaćina, ali se nećemo predati tako lako.”

4O4