Omarska – Mladost (D. Slatina) 2-0

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

MladostDSlogo979. Omarska – Mladost (Donja Slatina) 2-0
Krecelj ‘57, Jaćimović ‘68
gledalaca: 50
sudija: Ajder Vanja (Banjaluka) 7
Omarska: Begović 7, Romanić Darko 6,5, Nišević Nemanja 6,5, Romanić Bojan 7, Nišević Dejan 6,5, Romanić Dejan  6,5(Zdjelar-), Panić  7(Hrvaćanin -), Krecelj 7 (Višić -), Grahovac 7, Anđić 7, Jaćimović 7. Trener: Milenko Vuleta. 
Mladost: Lakić 7, Đurđević 6,5, Ilić Nemanja 6(Karanović -), Kadić 6, Ilić Dragan 7, Ilić Miloš 6,5, Simeunović 7, Pavlović 6,5, Maksimović 6,5, Čanačarević 7, Mirić 6

OMARSKA – Omarska je mnogo teže od očekivanog došla do nova tri boda. Ekipa Mladosti se pokazala u veoma dobrom svijetlu, i da su njeni napadači bili precizniji, konačan rezultat je lako mogao biti drugačiji. Susret je odigran u 13:00 časova (jer je zbog izbora od 15:30 u Omarskoj igrao i Rudar) pred veoma malim brojem gledaoce i po veoma toplom vremenu. Malobrojni gledaoci su imali priliku da vide dobru utakmicu, sa mnogo šansi, ali i sa odličnim intervencijama oba golmana.

Omarska je dva puta ozbiljno priprijetila već u prvih pet minuta. Oba puta je šutirao Grahovac, ali je prvi put bio neprecizan, a u drugom pokušaju je sjajno odbranio Lakić. Nakon toga gosti propuštaju dvije poluprilike i jednu stopostotu šansu.  Pavlović je predriblao i golmana Begovića, ali je promašio prazne golove. Na drugoj strani, Lakić je dva puta bio bravurozan. Prvo je odbranio šut Jaćimović glavom pod samu prečku, a potom i šut Panića sa desetak metera. Uglavnom na poluvreme se otišlo rezulatatom 0-0 i pored mnogo šansi.

U drugom poluvremenu je bilo manje šansi, ali su napadači bili precizniji. U 50 minutu gosti su imali odličnu šansu, ali je Begović odbranio šut Čančareviću sa pet metara. Prvi gol je napokon viđen u 58. minutu. Panić je odlično izveo korner, a najviši u šesnaestercu je bio Krecelj koji je loptu zakucao u mrežu. Od tog momenta viđena je potpuno drugačija utakmica. Gosti su se otvorili, držali nešto više loptu u svojim nogama, ali bez ozbiljnijih šansi, a Omarska je imala mnogo prostora u napadu. U 68. minutu nakon solo prodora Jaćimović postavlja konačnih 2-0. Njegov prvi šut je odbranio Lakić, a drugi pokušaj da proigra Krecelja su odbrambeni igrači Mladosti poslali u svoju mrežu. Do kraja treba istaći šansu Krecelja, čiji je šut zaustavio štoper gostiju na gol liniji i jednu polupriliku za Mladost. Uglavnom susret je lagano priveden kraju, a Omarska je zabilježila tri nova boda i pored nešto lošije partije u odnosu na prethodne utakmice. Nisu nastupili Malešević i golman Jokić Mladen, oba zbog povreda, ali nadamo se da će se oporaviti već do sledeće subote kada gostujemo u Prnjavoru.

<<Prethodna utakmica                             Sledeća utakmica>>  

Ostavite tekst odgovora

4O4