Ozren – Omarska 2-1

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

OzrenOmarskaPetrovo: Ozren – Omarska 2-1
Krecelj ‘7, Katanić ‘14, Lukić ‘53
Sudija: Simić Igor (Modriča) Gledalaca: 250.
Žuti kartoni: Ćuković, Blagojević (Ozren) Romanić Dejan, Višić, Grahovac (Omarska)
Ozren: Ćuković, Stakić, Katanić N (Ristić), Božić, Pupavac, Simić, Katanić S (Đurić), Lukić, Blagojević, Gavrić, Rakanović. Trener: Siniša Đurić. 
Omarska: Jokić 7, Anđić 6,5, Nišević Dejan 6,5, Malešević 6, Nišević Nemanja 6,5, Grahovac 6,5, Romanić Dejan 6,5, Romanić Bojan 6,5, Panić 6 (Višić 6,5), Jaćimović 6 (Zdjelar -), Krecelj 7 (Rosić Đorđe -). Trener: Milenko Vuleta.

PETROVO – Omarska je po običaju i u šestom susretu poražena u Petrovu, ali smo ovaj put bar postigli prvi gol. Utakmica nije odigrana u najboljem tajmingu za nas, jer je sinoć kompletna ekipa bila na svadbi Marka Kolundžije, ali je Omarska pružila dobru igru i malo je nedostajalo da  uzmemo jedan bod.

Poveli smo već u sedmom minutu golom Krecelja kojeg je uposlio Nišević Nemanja. Međutim, samo sedam minuta kasnije Ozren izjednačuje golom pedesettrogodišnjeg Katanića. Ne treba ni provjeravati da je to najstariji igrač koji je Omarskoj zabio gol. Do kraja poluvremena se istakao golman Ozrena Ćuković koji je bravoruzno odbranio slobodnjak Maleševiću, a sa druge strane Katanić je propustio odličnu šansu u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Ključni momenat se desio na samom početku drugog dijela. Naime, Malešević je isključen zbog prigovora pomoćnom sudiji. Po našem mišljenju prestrogo. Domaćin je brojčanu prednost iskoristio već u 53.minutu kada Lukić postavlja konačnih 2-1. Do kraja je Omarska pokušala izjednačiti, ali nije uspjela. Izgledne prilike su imali Grahovac i Zdjelar, ali ih nisu iskoristili.

Sledeće nedjelje u Omarsku dolazi Mineral, koji je danas savladao Laktaše 1-0.

<<Prethodna utakmica                             Sledeća utakmica>>  

Tags:  

Ostavite tekst odgovora

4O4