Omarska – Sloga Doboj 3-1

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

Debi na klupi – Rosić Miroslav

134. Omarska – Sloga (Doboj) 3-1

Berić, Stjepanović D. 2 – Stojčinović
 
Omarska: Čobanović 8, Protić 7, Anđić 7, Radanović 7 (Dakić 6), Stjepanović Ž. 6, Berić 8, Romanić 7, Kvočka 7, Jokić 7 (Grabovica 6), Macura Ml. 7, Stjepanović D. 8 (Popović 5). Trener: Rosić Miroslav. 
Sloga: Narić 5, Gavrić 6, Sofrić 6, Sofić 6 (Kovačević -), Bešić 6, Ćurguz 6 (Bjelanović -), Marković 6, Stojčinović 6, Savić 6, Vasiljević 6, Đukanović 6.

OMARSKA – Sjajno otvaranje proljetnog djela sezone. Omarska je zabilježila jednu od najljepših pobjeda u istoriji, jer je sa 3-1 savladala favorizovanu Slogu iz Doboja. Gosti su na utakmicu došli neposredno nakon obavljenih priprema u Grčkoj. Doputovali su luksuznim autobusom na sprat, veoma pojačani i spremni da nadmaše banjalučki Omladinac u trci za titulu. Gosti su očekivali laganu pobjedu protiv fenjeraša Omarske, ali su naišli na tvrd orah.

Omarska je od početka stavila do znanja, da će igrati požrtvovano i da se neće lako predati. Omarska je povela 1-0 fantastičnim golom Berić Vojislava, koji je rezantnim udarcem iskosa sa desne strane nakon solo akcije pogodio malu mrežicu gola Sloge. Nakon toga Sloga je preuzela inicijativu, ali je odbrana Omarske bila  na visini zadatka, predvođena danas sjajnim Čobanovićem. Sa druge strane golu Sloge je opasno prijetio povratnik u ekipu Stjepanović Dragoslav. Kinac je dokazao da će biti zaista pravo pojačanje, jer je uspio u dva navrata umaći odbrani Sloge i dovesti Omarsku u ubjedljivo vođstvo od 3-0. Rezultat koji niko nije mogao ni sanjati. Do kraja su dobojlije samo uspjele smanjiti na 3-1 , tako da su kući otputovali podvijenog repa.  Publika je dugim aplauzom pozdravila pobjednike, a nakon ove pobjede i prikazane igre, ostaje ipak nada da će Omarska uspjeti obezbjediti opstanak u drugoligaškom društvu.

<<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

Tags:  

Ostavite tekst odgovora

4O4