Doboj: Sloga – Omarska 4-2

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

Mile Vranješ

119. Doboj: Sloga – Omarska  4-2

Kovačević 2, Janković, Bjelanović – Macura, Jokić Ml.
Sloga: Stefanović 6, Jeftić 6, Ugrica 6 (Savić 7), Marković 7, Pešić 7, Petrović 7, Gavrić 7, Bjelanović 7, Đukanović 7 (Đukić -), Kovačević 7, Janković 6 (Jovanović 6)
Omarska: Čobanović 7, Protić 6, Vučkovac 6 (Milutinović 6), Anđić 6, Radanović 6, Stjepanović Ž. 6, Berić 6 (Kvočka 5),  Jokić Ml. 5 (Stjepanović D 5), Vranješ 6, Macura Ml. 7, Grabovica 6. Trener: Lazić Vinko.

DOBOJ – Počela je nova drugoligaška sezona. Omarska je ostala u faktički istom sastavu u kom je i osvojila treću ligu. Vratio se Mladen Macura, a u ekipi je debitovao i iskusni Mile Vranješ. Obojica su pokazala da će biti kvalitetna pojačanja. U prvom kolu smo gostovali kod Sloge u Doboju. Sloga ima najviše ambicije, a sa druge strane Omarskoj je jedini cilj  opstanak. Ipak, i u takvom odnosu snaga Omarska je odigrala veoma dobro. Poraženi smo 4-2, ali uz malo više sportske sreće i uz pravično suđenje mogli smo i do boda. Naime, Omarska je povela 1-0, a potom je sudija svirao penal nad Zlatanom Kovačevićom iako je Radanović napravio prekršaj dva metra ispred šesnaesterca. Bilo je jasno da od bodova nema ništa, a to je sudija stavio do znanja i u nastavku susreta. U svakom slučaju ohrabrujući start prvenstva.

<<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

Tags:  

Ostavite tekst odgovora

4O4