Petrovo: Ozren – Omarska 1-0

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

 
Petrovo: Ozren – Omarska 1:0
Gavrić ‘16
Sudija: Slaviša Mitrović (Šamac). Gledalaca: 300.
Žuti kartoni: Šešlak, Kiperović, Z Petrović, Lukić (Ozren) Hrvaćanin (Omarska)
Crveni karton: Miljević (Omarska) u 72. minutu
Ozren: Ćuković 7,5, Kiperović 5,5 (Z. Petrović 5,5), Šešlak 6, Pupovac 6,5, Rakanović 6,5, Blagojević 7, N. Katanić 6, Simić 5,5 (Milićević -), Gavrić 7, V. Katanić 6, Lukić 7. Trener: Siniša Đurić.
Omarska: Petrović 7, Nišević Nemanja 7, Romanić Bojan 7, Dejan Nišević 6, Romanić Darko 6, Krecelj 7, Romanić Dejan 6, Jaćimović 7, Hrvaćanin 6, Anđić 7, Miljević 6. Trener: Milenko Vuleta.

PETROVO – Omarska je doživjela novi gostujući poraz. Poraženi smo u Petrovu protiv uoči ovog kola poslednjeplasiranog Ozrena sa 1-0, iako smo pružili dobru igru. Na utakmicu nisu putovali: Zdjelar (kartoni), Grahovac (umro mu je djed) i Kvočka (prehlada).

Prvu šansu imao je Miljević koji je u petnaestom minutu išao sam prema golmanu, Ali je golman Ozrena bio uspješniji. Samo nekoliko trenutaka kasnije Gavrić je precizno šutirao sa ivice šesnaesterca, pogodio tzv. malu mrežicu i ispostaviće se odlučio Susret. Nakon vodećeg pogotka, igra se  rasplamsala sa mnogo šansi na obe strane. Prvo je Hrvaćanin dva puta opasno šutirao, potom propustio izglednu šansu. Romanić Bojan je dobro šutirao iz slobodnjaka, Ali je golman Ozrena bio na mjestu. Pred kraj poluvremena i Ozren promašuje čak četiri dobre šanse, sa druge strane golman Ozrena brani još jedan odličan šut Miljevića pod samu prečku. Sve u svemu, odlično prvo poluvreme sa mnogo šansi, ali sa samo jednim postignutim golom.

U drugom poluvremenu Bilo je dosta manje šansi, ali stiče se utisak i da je glavni sudija promjenio kriterijum i da nismo imali šanse da dođemo do boda. Jedinu pravu šansu je propustio Nišević Nemanja u 65.minutu, a meč je odlučen 15 minu prije kraja. Miljević se našao u čistoj šansi, sudija je svirao kontrafaul. Miljević je prigovorio, sudija mu je pokazao žuti karton, odmah potom i crveni. Do kraja je još samo Ozren propustio jednu stopostotnu šansu, tako da je Susret završen pobjedom Ozrena 1-0.

Nema vremena za kukanje, Pred Omarskom je veoma zgusnut raspored. Već u srijedu nam dolazi Gomionica iz Majdana, a u subotu gostujemo u Laktašima.

<<Prethodna utakmica                             Sledeća utakmica>>

Tags:  

Ostavite tekst odgovora

4O4