Doboj: Sloga – Omarska 5-0

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

Slogadobojlogoi184. Doboj: Sloga – Omarska 5-0

Kovačević ‘37, Radan ‘47 (pen), Grbić ‘63, Omerčić ‘86, Dolić ‘90

Sudija: Predrag Đurđević (Prnjavor) Gledalaca:200

Žuti kartoni: Pešić (Sloga) Baltić, Radanović (Omarska)

Crveni karton: Baltić Bojan (Omarska) u 47.minutu

Sloga: Marić 6, Omerčić 7, Sofrić 6, Kršić 7, Pešić 7, Ćurguz 7 (Rodić 6), Grbić 6 (Bjelanović -), Stojčinović 7, Kovačević 7 (Ignjatić -), Radan 7, Dolić 6.

Omarska: Jokić Iv 5, Petrović 5, Obradović 5, Anđić 6, Ivčić 6, Baltić 5, Miljević 6, Dakić 5, Bariša 5, Radanović 6, Šoškan 6 (Romanić Zola 5) (Ratković 5). Trener: Anđić Nenad.

DOBOJ – Nakon odlične igre protiv Sloge iz Srpca otputovali smo lideru u Doboj sa nadom da možemo ostvariti povoljan rezultat, međutim lider je dokazao da je za klasu kvalitetniji i potpuno nas je deklasirao. Nije sporno da je Sloga najkvalitetnija ekipa u ligi i da bi nas pobjedila u svakom slučaju, ali ipak deprimira indolentan stav većine igrača, tako da smo danas jedva skupili jedanaest igrača da otputujemo na ovu utakmicu i odigramo je faktički bez kakvog otpora. 

Ipak, treba istaći da je Omarska odigrala zadovoljavajuće prvo poluvrijeme, pa se na odmor otišlo sa prednošću Sloge od samo 1:0. Međutim, utakmica je riješena u 47.minutu. Baltić Bojan je kao poslednji igrač odbrane skrivio jedanaesterac te je zaradio i crveni karton. Penal je realizovao Radan i nakon toga Omarska nije mogla da se ravnopravno suprostavi domaćinu.

Nakon utakmice, trener Anđić Nenad je podnio ostavku, jer smatra da sa ovakvim odnosom igrača prema obavezama ne može puno učiniti kao šef stručnog štaba.

<<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>> 

 

Kompletno 11.kolo

 

Tags:  ,

Ostavite tekst odgovora

4O4