Kup grada: Kiseljak Koprivna – Omarska 0-12

Category: Vijesti

Koprivna: Kiseljak – Omarska 0-12

Nišić L ‘1, Kovačević ‘8, ‘14, ‘19, ‘42, Panić ‘25, Jaćimović ‘29, ‘36, Sadžak ‘61, ‘65, Bataz ‘67, Jovičić ‘75

Sudija: Ernad Menković (Prijedor) Gledalaca:20

Kiseljak: Pilipović, Trkulja V, Hrapić, Rastoka (Stojnić), Kazić (Berić), Džafić, Đukić, Ališić (Čeko), Trkulja A (Trkulja M), Hasanbegović, Vuković. Trener: Trkulja Vladimir

Omarska: Begović, Stojnić (Ratković Mario),  Anđić,  Petković, Jovičić, Rastoka,  Kovačević,  Nišić, Panić (Bataz),  Kopanja (Vukajlović),  Jaćimović (Sadžak). Trener: Milan Stanivuković.


KOPRIVNA – Omarska je u okviru prvog kola kupa grada Prijedora za 2024 godinu gostovala kod ekipe Kiseljaka u Koprivnoj i ubjedljivo slavila. Otputovala je Omarska u ozbiljnom sastavu, odigrala ozbiljno tako da nije bilo rezultatske neizvjesnosti. Plavi su poveli golom Lazara Nišića već u prvom minutu, potom je Kovačević za samo 11 minuta kompletirao het trik, tako da je pobjednik riješen na samom početku utakmice.

Pored ubjedljive pobjede treba izdvojiti nekoliko detalja. Ovo je bio debi na klupi novog trenera Milana Stanivukovića. Nakon 11 mjeseci na terenu je zaigrao Mario Ratković, a prve golove u dresu Omarske su postigli Sadžak, Bataz i Jovičić.

Ovo je bila prva utakmica između Kiseljaka i Omarske. Domaćinu se zahvaljujemo na veoma prijateljskom dočeku, te na fer i korektnoj igri i želimo mu mnogo sreće u budućnosti.

U drugom kolu, Omarska će gostovati kod ekipe FSA.

4O4