Kup grada: FSA – Omarska 0-0 (8-7 penali)

Category: Vijesti

KUP GRADA – ČETVRTFINALE

FSA – Omarska 0-0 (pen 8-7)

Sudija: Nemanja Davidović (Prijedor)  Gledalaca:100.

Žuti kartoni: Mršić, Knežević (FSA)

FSA: Novaković, Račević, Crnobrnja (Stojić (Golić)), Ogboke, Marinović (Mikić), Mršić, Knežević, Vujčić, Stegić, Milinković (Drljača), Mršić. Trener: Bašić Nenad.

Omarska: Zgonjanin, Zdjelar (Bataz), Rastoka, Kopanja, Panić, Grahovac (Vračar), Stojnić, Nišić L (Anđić), Jovičić, Kovačević, Sadžak (Petković). Trener: Stanivuković Milan.


PRIJEDOR – Teško je ove godine biti navijač Omarske. Novo, neprijatno iznenađenje priredili su nam fudbaleri Omarske, koji su u četvrtfinalu kupa grada poraženi od ekipa FSA nakon izvođenja penala.

Imala je Omarska blagu inicijativu, možemo žaliti za dvije prečke koje je pogodio Panić i propuštenom prilikom Kopanje u prvom poluvremenu, te poništenim golom zbog sumnjivog ofsajda u drugom, ali isto tako imala je i ekipa FSA veliku šansu u poslednjim trenucima utakmice da slavi u regularnom dijelu.

Uglavnom, za devedeset minuta nije viđen nijedan gol, pa je pobjednik odlučen izvođenjem penala. Strijelci su uglavnom bili uspješni, tako da je odluka pala tek u devetoj seriji. Tragičar je ispao golman Zgonjanin, čiji je udarac odbranio Novaković i odveo ekipu FSA u polufinale.

Tags:  ,

4O4