Pripremna: Omarska – Ljubić 2-2

Category: Vijesti

Omarska – Ljubić 2-2

Jaćimović 2 – Žižak A, Stamenković

Sudija: Dejan Eremić (Prijedor) Gledalaca:70

Omarska: Begović, Stojnić, Anđić, Jovičić, Lajić, Zdjelar, Marin, Romanić Darko, Panić, Jaćimović, Kopanja. Ušli: Trkulja, Sekulić, Bataz, Dakić, Vukajlović.

Ljubić: Stupar, Radaković, Radonjić, Milanović, Žižak A, Jugović, Subić, Banjac, Grahovac, Stupar M, Stamenković. Ušli: Mitrović, Živković, Brus, Žižak B, Lukić, Jevtić, Hamzić, Baltić.


OMARSKA – U prvoj pripremnoj utakmici Omarska je odigrala neriješeno protiv Ljubića, 2-2. Utakmica je odigrana po veoma visokoj temperaturi, pa je i početak utakmice pomjeren za pola sata, ali i pored velike vrućine viđena je utakmica sa dosta tempa i po danas viđenom obe ekipe će spremne dočekati početak prvenstva.

Omarska nije bila kompletna, jer je iz raznoraznih razloga nedostajalo nekoliko fudbalera, pa je pružena prilika i mladim igračima koji su je dobro iskoristili.

Što se tiče same utakmice, bilo je očigledno da su noge još uvijek teške, bilo je grešaka koje se moraju ispravljati, posebno kardinalne greške  koje su gosti kažnjavali golovima. Nakon dvije takve greške gosti su postigli dva gola, ali igrači Omarske su uspjeli da sa dva gola Jaćimovića dođu do remija. Neriješen rezultata je možda i najrealniji rezultat ove utakmice.

Sledeću pripremnu utakmicu Omarska igra za sedam dana protiv ekipe BSK-a, kada bi trebali na djelu vidjeti i neka od ovogodišnjih pojačanja

Tags:  ,

4O4