FK Omarska – FK Kozara (Orlovci) 3-1

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

Radovi na gornjem spratu

312. Omarska – Kozara Orlovci 3-1

Miljević `5, Malešević `63, Bariša `66 – Žabić ‘3
Sudija: Srđan Bašić (Novi Grad). Gledalaca:200
Žuti kartoni: Nišević, Timarac (Omarska) Kecman(Kozara)
Omarska: Jokić 6,  Romanić B.7, Zola 7 (Romanić De 6), Obradović 7 (Romanić Da 6),  Nišević 6 (Malešević 7),  Rosić 7, Šiljegović 8, Jokić Braco 7, Timarac 8,  Miljević 7, Bariša 7. Trener: Rosić Miroslav. 
Kozara: Alendarević 8, Stojanović 6,  Karajica 6, Nikić 6, Panić 6, Kecman 6, Bujić 6, Prgomelja 6, Tomčić 6, Volaš – (Grbić 6), Žabić 7

OMARSKA – Ovih dana je živo na stadionu jer su počeli radovi na gornjem spratu objekta na stadionu. Predviđeno je da se izgradi gornji sprat i pokrije objekat. Radove izvodi GP ”ZRNIĆ”, a finansiraju opština Prijedor i Arcelor Mittal.

                 Što se tiče same utakmice, Kozara je još jednom dokazala da nam je najneugodniji protivnik. I ovaj put smo morali odigrati duplo bolje nego u ostalim utakmicama da bismo minimalno savladali Kozaru. Nije Kozara pokazala nikakav kvalitet, ali je stvarno nevjerovatno šta smo sve promašili, šta sve nije htjelo u gol i ja sam lično do kraja strepio da ćemo nekakvim nevjerovatnim raspletom ispustiti pobjedu, ali se to nije desilo. Ovu utakmicu smo igrali bez dva ponajbolja ovogodišnja igrača: Krecelja (zbog kartona) i Miše Hrvaćanina (zbog obaveza), a uz sve to gosti su poveli već u prvom minutu. Žabić je iskoristio slabu ofsajd zamku, izašao sam pred golmana Jokića i sigurno pogodio. Međutim od tada pa do kraja smo odigrali odlično i ja lično mislim da je ovo bila najbolja utakmica Omarske ove jeseni, a posebno je dobro odigrao Šiljegović kojeg treba izdvojiti, te Timarac koji se daleko bolje snašao na lijevom boku i nebrojeno puta uspio pobjeći po toj lijevoj strani. Brzo smo izjednačili, već u šestom minutu nakon penala nad Zolom. Penal je sigurno realizirao Miljević. Bilo je dosta povika sa tribina na sudiju, jer gostujućem igraču nije pokazao čak ni žuti karton, iako je po svima zaradio crveni, obzirom da je startovao kao poslednji igrač odbrane.

              Do kraja poluvremenu smo stvarali i mašili šanse. Bariša je čak tri puta išao sam na golmana, ali nije uspio pogoditi, Miljević je imao dvije izgledne pozicije iz šesnaesterca, ali je oba puta golman Kozare odbranio. U drugom dijelu krećemo još ofanzivnije. Izašao je Čigija, ušao Malešević, nastale su se redati šanse, ali je tek u 65.minutu nakon jednog skraćenog kornera upravo Malešević napokon donio vođstvo, a samo minut kasnije konačan rezultat je postavio Bariša koji je još jednom izašao sam pred golmana, ali je ovaj put bio precizan. Do kraja smo se oslobodili grča, igrali lepršavo, ali lopta nije htjela u gol. Pri kraju su i gosti dva puta priprijetili, ali ostalo je 3-1. U ovom kolu je Borac iz Dubice ponovo kiksao odigravši kod kuće samo 3-3 sa imenjakom iz Drvara, pa mu sada bježimo velikih 7 bodova, i na ovaj način smo faktički obezbjedili jesenju titulu, jer Bratstvu iz Kozarca bježimo 6 bodova dva kola prije kraja, a imamo daleko bolju gol-razliku i pobjedu iz međusobnog susreta.

Rezultati: Podgrmeč-Brdo 0:2, Žitopromet-Slavija 2:2, Gomjenica-Plamen 1:1, Bratstvo-Rasavci 1:0, Dubica-Drvar 3:3

<<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

Ostavite tekst odgovora

4O4