Vodičevo: Plamen – Omarska 2-2

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

08 - vodicevo22313. Vodičevo: Plamen – Omarska 2-2
Miljević `36, Bariša `87
Plamen: Ilić 7, Đorić 6, Vuković 6, Čavara 6, Kevro 6, Pilipović 6, Saničanin 7, Džinić 6, Vranešević 7, Graonić 6, Bera 6.
Omarska: Jokić Ml 6,  Romanić B.6 (Malešević 5), Zola 6, Nišević 6 (Obradović 6), Krecelj 6,  Rosić 6, Šiljegović 6(Hrvaćanin 6), Jokić Ml Braco 6, Timarac 6,  Miljević 6, Bariša 7. Trener: Rosić Miroslav.                 

 DONJE VODIČEVO – Kao što sam i očekivao ovo je bila najteža utakmica za Omarsku ove jeseni. Ne zbog kvaliteta Plamena jer su najslabiji u ligi, već zbog terena na kojem je apsolutno nemoguće igrati  i gdje nikakvu ulogu ne igra kvalitet igrača. Tako je i počelo, samo dugačkim loptama u gužvu pa šta bude. Domaći su mora se priznati imali tri odlične šanse, ali ih nisu iskoristili i to je u 37.minutu kasnio Bariša, koji je oduzeo loptu njihovom poslednjem igraču, ušao sam u šesnaesterac a tada ga taj igrač sa leđa hvata i obara. Penal i crveni karton. Penal je pogodio Miljević i tada je izgledalo da ćemo ih zgaziti, međutim u nastavku se pokazalo da na ovakvom terenu nije lako iskoristiti igrača više jer igra ne postoji koliko god da smo je mi pokušavali napraviti. U prvih 15 minuta smo pokušali slomiti otpor. Miljević, Braco i Bariša su promašili zicere, te u 65.minutu domaćin pravi jednu dobru kontru i izjednačuje. U 75.minutu novi šok. Domaći su izveli slobodnjak sa 35 metara, šutirali prema golu, lopta pred golmanom udara u Krecelja i vara golmana Jokića. Do kraja smo igrali va bang, ali i dalje mašili šanse, da bi jednu u 87.minutu nakon gužve ipak iskoristio Bariša i postavio konačnih 2-2. U poslednjim sekundama Timarac je ušao u šesnaesterac sa lijeve strane, pokušao proigrati usamljenog Hrvaćanina na drugoj stativi, ali je Mišo zakasnio 15 centimetara i ostali smo bez tri boda. Međutim i svi naši suparnici su kiksali, tj. odigrali neriješeno u gostima pa je razlika ostala ista, a kolo je obilježio susret Slavija-Gomjenica u Prijedoru gdje su se po provjerenim informacijama igrači ganjali čak i noževima. Ovom pobjedom je Omarska obezbjedila titulu jesenjeg šampiona.

Rezultati: Brdo-Drvar 1-0, Rasavci-Dubica 1:1, Kozara-Bratstvo 2:2, Slavija-Gomjenica 0:0, Podgrmeč-Žitopromet 2:3

<<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

Ostavite tekst odgovora

4O4