Kup: Sloga Srbac – Omarska 1-0

Category: Vijesti

Srbac: Sloga – Omarska 1-0

Zelenac ‘86

Sudija: Jokić Dean (Teslić)  Gledalaca:70

Žuti kartoni: Cvijetić (Sloga) Panić (Omarska)

Crveni karton: Nikoal Kopanja (Omarska) u 79. minutu

Sloga: Smiljanić (Dabić), Bundalo, Grbić (Katanić), Acić, Cvijetić, Nježić, Šervel, Đaković, Šarić, Zelenac. Trener: Vujić Slavko.

Omarska: Vujičić, Kopanja, Anđić, Marin (Trkulja), Petković, Jovičić, Mikić (Zdjelar), Lajić, Kovačević, Nišić Đ, Vračar (Panić). Trener: Zlatko Jelisavac.


SRBAC – Teški dani u klubu. Omarska je doživjela još jedan poraz, ovaj put u okviru prvog kola kupa RS poražena je na gostovanju u Srpcu od Sloge sa 1-0.

Poraz brine jer Omarska protiv drugoligaša iz Srpca faktički nije stvorila ni jednu šansu za 90 minuta, nije uspjela ni fizički izdominirati iako je domaćin nastupio sa samo 13 igrača u protokolu. Ponovo su se igrači Omarske trudili, ali nešto ne štima i možemo samo biti strpljivi i nadati se da će se ekipa što prije uigrati i postati opasnija i efikasnija.

Sloga je stvorila više prilika u toku utakmice i za bolju igru je nagrađena golom veterana Zelenca u poslednjim trenucima utakmice.

Tako je Omarska završila ovogodišnje takmičenje u Kupu RS i sa dosta zebnje očekuje prvenstvene duele sa Laktašima i BSK-om.

4O4