Omarska – BSK 1-1 prekid

Category: Vijesti

Omarska – BSK 1-1

Kopanja ‘7 – Perović ‘39

Sudija: Garić Milan (Prijedor) Gledalaca:200

Omarska: Vujičić, Romanić B., Stojnić, Jovičić, Anđić, Zdjelar, Vračar, Romanić Darko, Kopanja, Panić, Jaćimović. Ušli : Begović, Petković, Romanić Dragan, Kovačević, Nišić Đ., Marin. Trener: Zlatko Jelisavac.

BSK: Modić, Terzić, Jagodić, Kujundžić, Šaula, Radulović, Mikić, Moconja, Savanović, Samardžić, Perović. Klupa: Vuleta, Dragoljić, Čubić, Matić, Vukolić, Pušić, Petrović, Stojičić, Gavrić, Cvetinović, Radović, Erić. Trener: Bojan Puzigaća.


OMARSKA – Pripremna utakmica između Omarske i BSK-a je prekinuta u 57.minutu zbog olujnog nevremena i obilnih padavina koji su teren učinili neupotrebljivim. U momentu prekida rezultat je bio 1-1.

Omarska je bolje počela utakmicu i zasluženo povela golom Kopanje u 7. minutu. Imala je Omarska nakon toga nekoliko prilika da poveća prednost, ali napadači Omarske nisu bili precizni u završnici napada. U finišu prvog poluvremena BSK je zaigrao dosta bolje i uspjeva izjednačiti u 39. minutu golom Perovića. Omarsku treba da zabrine jer je i treći gol u ovim pripremama primila nakon kardinalne individualne greške. Malo je falilo da BSK u potpunosti preokrene rezultat, jer je Perović u 45. minutu sam izborio, ali i promašio penal.

U drugom poluvremenu trener Jelisavac je uveo u igru ovogodišnja pojačanja: Romanić Dragana, Petkovića, Nišić Đorđa, Kovačevića i Marina, ali već nakon desetak minuta utakmica je prekinuta zbog jakog nevremena.

Opšti utisak je dobar, sve ide po nekom predviđenom planu, vidljivo je da se ekipa kvalitetno priprema i samo ostaje žal što je utakmica prekinuta pa nismo u potpunosti vidjeli na djelu pojačanja. Što se tiče BSK-a primjetno je da će to biti kvalitetna prvoligaška ekipa sa nekoliko sjajnih pojedinaca, koju sa klupe vodi proslavljeni igrač Borca Bojan Puzigaća.

Takođe, iako to ponavljamo svaki put, moramo i ovaj put pohvaliti navijače Omarske kojih se danas skupilo oko 200, pa je i to uticalo da utakmica bude kao prava prvenstvena.

Sledeću pripremnu utakmicu Omarska igra u srijedu, a protivnik je FSA.

Tags:  

4O4