Panić i Verić: Biće to pravi derbi

Category: Najava

Drugoligaško prvenstvo se nastavlja sledećeg vikenda, a prije toga će se u srijedu odigrati zaostala utakmica Progres – Omarska. Sigurno je da nas u Kneževu očekuje odlična utakmica, jer je Progres odličan na domaćem terenu (u dosadašnejm dijelu prvenstvu samo je Proleter odnio bodove), a Omarska čitavu sezonu pruža sjajne partije u gostima.  Svi smo se uželjeli fudbala  i pred nama je prava poslastica.

Vedran Panić, nezamjenjivi pokretač većine akcije Omarske,  poručuje da će on i saigrači dati i poslednji atom snage za pozitivan rezultat u Kneževu: ” Nakon duge pauze, prvenstvo se napokon nastavlja. Ne bih dužio, mi nastavljamo gdje smo stali. Za nas, kao i prije ovog prekida, postoji jedan jedini cilj a to je prva liga. Ekipa je spremna, puna energije i želje da dokaže da smo zasluženo na vrhu drugoligaškog zapada.
Poštujemo ekipu Kneževa, u sastavu imaju nekoliko odličnih pojedinaca, ali mi nemamo namjeru da bježimo od uloge favorita, i obećavam da ćemo ja i saigrači uraditi sve da tri boda doputuju za Omarsku.”

Jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Progresa, Dragan Verić, žali što neće biti navijača, jer očekuje odličnu utakmicu: ”Čekali smo i dočekali nastavak prvenstva. Prva utakmica u nastavku i derbi odmah. Što reći o ekipi Omarske, osim da su zasluženo u vrhu drugoligaša zapada. Nadam se da će utakmica u Kneževu biti prava poslastica,  velika šteta je što neće biti navijača. Omarska jeste favorit, ali dokazali smo da favoriti u Kneževu ne prolaze baš najbolje”

Sve u svemu, očekuje nas neizvjestan duel podno Vlašića, ali najbitnije je da se opet kotrlja.

Tags:  , ,

4O4