Fasada 2021

Category: Vijesti

10.april.2021. godine je jedan od datuma koji će ostati zabilježeni u klupskoj istoriji. Naime, danas je stavljena fasada na novi objekat, čime su  na neki način završeni i kompletirani radovi na novom objektu, koji su počeli u novembru 2019. godine. U ovom periodu potpuno su završene nove moderne svlačionice i multifunkcionalna prostorija na spratu, a  sa stavljanjem fasade objekat je dobio konačan, veoma lijep izgled.

Posebno smo radosni jer fasada faktički predstavlja poklon donatora i radnika i klub nije ništa koštala. Naime, preduzeće AUSTROTHERM je doniralo stiropol, preduzeće CERESIT je doniralo potrebno ljepilo, Malenčić Dragoslav je klubu obezbjedio potrebnu skelu za izvođenje radova, a advokatska kancelarija DAKIĆ je donirala fasadnu boju.

Radosni smo jer smo osjetili ljubav mještana Omarske prema svom klubu, a posebno velikog broja majstora koji su potpuno besplatno izvršili sve radove. Zaista je red da ih pomenemo: Malešević Zoran, Marić Nenad-Buco, Berić Nedeljko, Berić Milan, Šušnjar Radenko, Kos Rađan, Rosić Goran, Marić Zdravko – Medo, Marmat Buco, Marmat Nenad, Pušac Novak, Majstorović Radoslav, Rosić Stefan, Malenčić Dragoslav, Malenčić Anđelo, Konjević Neđo, Smiljanić Nebojša, Romanić Radoja i Vučeta Dragan. Svi oni su radili bez ikakve naknade i još jednom im se od srca zahvaljujemo.

Osim ovih majstora, igrači kluba su pomogli kao pomoćni radnici. Posebno su se istakli : Marko Jokić, Radanović Mario, Anđić Vladan, Zdjelar Darko, Krecelj Anando, Grahovac Borislav, Malešević Nemanja i Nišević Dejan. Mora se pomenuti i član uprave Stjepanović Milorad – Ćato koji je ispred uprave rukovodio svim poslovima i zaista se mnogo potrudio da se svi radovi uspješno završe. Svi ostali članovi uprave su dali svoj doprinos.

Fudbalski klub ‘’OMARSKA’’ je dobio jedan zaista predivan objekat, a sve selekcije kluba sada imaju odlične uslove za rad i na njima je samo da vrijedno treniraju.

Što se tiče starog objekta, plan je da se u toku ovog proljeća i na taj objekat stavi identična fasada, kako bi sav kompleks dobio jedan lijep izgled. Radovi će početi čim se obezbjedi građevinski materijal (stiropol i ljepilo za oko 100 kvadrata) jer već imamo obećanja da će se i ti radovi izvršiti besplatno.

U prilogu Vam donosimo nekoliko fotografija da vidite kako je objekat izgledao prije fasadiranja, te nekoliko fotografija samih radova.

Novembar 2019
15.mart.2021

4O4