Juniori: Omarska – Ljubić 1-0

Category: Mladi

Juniori  Ljubija: Omarska – Ljubić 1-0

Drinić ‘10

Sudija: Bojan Panić (Prijedor)

Omarska: Radanović Dragan, Kvočka, Marić, Pušac, Dukić, Grujić, Sekulić, Dobraš (Rosić), Lončar, Drinić, Timarac. Trener: Rosić Đorđe, Rosić Branko.

Ljubić: Simić, Jeličić, Derajić, Marić, Kovačević (Nović), Kuzmanović, Milanović, Legenović, Jugović, Fedena, Malinović,

LJUBIJA – U 5. kolu Omladinske kvalitetne lige, grupa zapad, juniori Omarske su u jednoj teškoj i tvrdoj utakmici savladali vršnjake iz Fudbalskog kluba Ljubić iz Prnjavora. Utakmica je odigrana po teškom i sparnom vremenu. Omarska je ušla sa željom da pobjedi, iako je u taboru Omarske falilo čak 6 igrača. No, igrači koji su danas igrali pružili su i više od 100% svoje snage da bi doprinijeli rezultatu. Prva šansa na utakmici pretvorena je u pogodak. Dubinsku loptu pokupio je Sekulić i rezantnim centaršutem pronašao Drinića koji postiže go za 1-0 i vodstvo Omarske.                    Ljubić od tog momenta uzima palicu u svoje ruke i napada konstantno. Redale su se šanse koje je u par navrata bravurozno ukrotio danas izuzetno raspoloženi golman Radanović koji važi za jednog od boljih pojedinaca meča. U drugom poluvremenu nije bilo nekih izglednijih prilika te se utakmica mirno privela kraju. U narednom kolu Omarska gostuje u Jajcu kod Metalegea, a Ljubić dočekuje Borac iz Kozarske Dubice.

R.B

Tags:  ,

4O4