Rezultati mladih u Krupi

Category: Mladi Comments: Nema komentara

14-Predtakmicari

Pjetlići 2013/14

U prvom kolu novoformirane Druge lige zapad za pionire i kadete, Omarska je gostovala u Krupi. Pioniri su poraženi sa 3-2, nakon preokreta domaćina, jer je Omarska vodila sa 2-1. Golove za pionire Omarske su dali Gavranović Ognjen i Đukić Marko.

Kadeti su bili uspješniji i slavili sa 2-1, a oba gola za Omarsku je postigao Rosić Branko.

 
 
 
 
 
 
 
14 - PioniriFK Krupa-FK Omarska 3-2 (pioniri)
delegat :Vidačkovic Mladen
 sudije:Matić Dragan, Marković Živko i Đokic Mladen
strijelci za Omarsku: Gavranović Ognjen, Đukić Marko -Đuka
IGRAC UTAKMICE: Marko Đukic
Sastav: Dragan Romanic, Romanić Dejan, Jokić Marko(c), Stojnić Žare, Ratković Mario (od 60 Popović  ),Gavranovic Ognjen, Stojnić Nebojša, Stevica Romanić,Vračar Milan, Marmat Danilo i Đukic Marko (od 50 Obradović)
Trener:Macura Mladen
Na premijeri pioniri su doživjeli poraz od 3-2,iako su vodili tokom čitave utakmice i diktirali tempo. Prvo poluvrijeme su igrali odlično,redale su se šanse preko Vračara i Romanić Stevice.U 20 minuti Vračar centrira,lopta dolazi do Gavranovića, koji postiže gol za   1-0. U 28 minuti Marko Đukic iskorištava nepažnju golmana i postiže svoj prvi gol za pionire za 2-0. U 44 minuti Krupa smanjuje prednost iz kornera.
U drugom poluvremenu umor dolazi do izražaja,pa Krupa dolazi do prednosti.Odlična akcija Krupe, odbrana ostaje nemoćna za 2-2. U zadnjih 5 minuta Krupa postiže gol za pobjedu, nakon greške golmana Romanić Dragana. Sve u svemu dobra igra pionira kojima je nedostajalo malo iskustava i sreće. Osim toga igrači Krupe su bili stariji i fizički jači.

 

14 - kadetiKADETI:FK Krupa – FK Omarska 1-2
strijelci: Rosić Branko 2x
Sastav: Drinić Nikola, Radanović Mario, Gajić Dejan, Marković Milan, Rosić Darko, Danko Babić, Mladen Milaković, Gajić Đorđe, Pušac Milan, Rosić Branko(c) i Prcać Dejan (od 55 minute Rubin)
Trener: Radanović Zoran
 
Kadeti su sjajnom igrom potpuno zasluženo pobjedili 2-1. Bila je to dobra utakmica u kojoj su kadeti igrali sjajno, probijali po bokovima preko odličnih bekova Rosić Darke i Gajić Dejana i stvarali šanse. Na odmor se otišlo rezultatom 0-0.U drugom poluvremenu još bolja igra Omarske koja daje rezultat. Gajić Dejan sjajno probija po boku,odigrava loptu do Pušca, koji je šalje do Rosića koji izlazi sam na golmana ipogađa za 1 -0 i veliko slavlje. Pet minuta kasnije Rubin sjajno centrira do Rosića koji koji se odlično snašao i postigao gol za 2-0. Do kraja utakmice Krupa uspijeva smanjiti rezultat na 2-1. Treba pohvaliti domaćina za organizaciju, kao i sudije za odlično suđenje.
 
Svoj susret su odigrali i predtakmičari. U susretu sa vršnjacima iz Krupe odigrali su neriješeno 1-1.
 
 



Ostavite tekst odgovora

4O4