Foto – reportaža: otvaranje tribina

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

14 - OmarskaLjubic11_resize_resizeKao što smo i obećali donosimo Vam foto reportažu o događajima vezanim za otvaranje tribina. Kompletna Omarska je čitav dan bila u znaku otvaranja tribina. Dan je bio sunčan i veoma lijep, te je išao na ruku organizatorima.

 

 

 

 

 

 

14 - OmarskaLjubic1_resize

 

 

Atmosfera se počela zagrijavati već prijepodne u kladionici kada je primjećeno da se  susret  Omarska – Ljubić nalazi u ponudi kladionice.

 

 

 

 

 

 

 

14 - OmarskaLjubic2_resize_resize

Zvanični program je počeo u 12 časova svečanim ručkom u restoranu ”Peti neplan”. Ručku su prisustvovali gradonačelnik Marko Pavić, direktor ”Arcelor Mittala” Mladen Jelača, glavni pravobranilac RS Radulj Slobodan, pomoćnik ministra pravde BiH Radulj Srđan, predstavnici izvođača GP ”Knežević”, članovi GO DNS-a Đaković Milenko, Popović Slavica, članovi GO SNSD-a Drago Tadić i Bursać Saša, predsjednik GO PDP-a Smiljanić Ranko, predsjednik ”Mittal” fondacije Predrag Šorga, kao i ostali, zaslužni za izgradnju tribina. Klub je u veoma teškoj materijalnoj situaciji, pa nije bio u mogućnosti da upriliči veću proslavu, kao ni da počasti sve donatore i sponzore, tako da se klub odlučio da na skroman način proslavi ovu kapitalnu investiciju u prisustvu najvažnijih sponzora. Pozdravljamo lijep gest porodice legendarnog i prerano preminulog golmana Omarske Draže Anđića, koja je  u znak sjećanja na dugogodišnjeg golmana kluba  donirala tortu.

14 - OmarskaLjubic3_resize_resize

 

 

Tribine su se počele puniti već za vrijeme zagrijavanja

 

 

 

 

14 - OmarskaLjubic4_resize_resize

Ekipe pred početak susreta

 

 

 

 

 

 

14 - OmarskaLjubic5_resize_resize

 

 

Neposredno pred početak susreta, gradonačelnik grada Prijedora Marko Pavić je u pratnji Svetozara Krecelja i zvanično otvorio tribine. Djecaci Omarske su bili u novoj opremi koja je izazvala podjeljenje reakcije među navijačima.

 

 

 

14 - OmarskaLjubic6_resize_resize

 

Ekipa Omarske, pred početak susreta

 

 

 

 

 

14 - OmarskaLjubic7

 

 

popunjene tribine

 

 

 

 

 

14 - OmarskaLjubic8_resize

Brutalna gerila je sa svoje strane doprinijela ljepšem ugođaju.

 

 

 

 

 

 

14 - OmarskaLjubic9_resize

 

 

Teren je bio idealan

 

 

 

 

14 - OmarskaLjubic10_resize

Ostavite tekst odgovora

4O4