Omarska – Bratstvo (Kozarac) 5-0

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

het trik – Miljević Milibor

233. Omarska – Bratstvo ( Kozarac) 5-0

Miljević `14,`43,`65 , Šiljegović `17, Krecelj `68
Omarska: Vračar 8, Nišević De. 8, Romanić Zola 8, Rosić 8, Radanović 8 ( Krecelj 8), Šunić 8 (Protić 7), Dakić 8, Jokić Ml. 9, Macura Ml. 8, Miljević 9, (Romanić Željko 6),  Šiljegović 9. Trener: Rosić Miroslav.

OMARSKA – U sjajnoj utakmici fudbaleri OMARSKE su savladali goste iz Kozarca sa 5-0. Rezultat sve sam govori, a fudbaleri iz Kozarca nisu imali nikakvo rješenje za razigrane plave. Rezultat je trebao biti i ubjedljiviji, ali su pomoćne sudije u nekoliko navrata dizali nepostojeće ofsajde, čime su dobro izrevoltirali domaće navijače. Na stadionu se okupilo oko 250 gledalaca, a zbog rezultatske premoći od samog početka nije bilo preterano vrelo na tribinama. 

Domaći fudbaleri su krenuli sa atacima od samog početka, a nakon nekoliko polušansi otpor je slomljen u 14.minutu. Nakon odličnog solo prodora Jokić Mladena, jedan protivnički igrač ga ruši u šesnaestercu, a penal po običaju koristi Miljević. Samo tri minuta kasnije sjajan gol Šiljegovića. On je odličnim šutem sa dvadesetak metara pogodio rašlje protivničkog kola. Nakon toga pa sve do kraja utakmice igra je spasla, ali u se šanse redale. Pred kraj prvog poluvremena ponovo je sve sam uradio Jokić, a kad je došao do protivničkog gola nesebično je poslužio Miljevića kojem nije bilo teško da loptu plasira u gol. 

U drugom poluvremenu još dva gola. Najljepši je viđen u 65.minutu kada je Šiljegović sa oko 35 metara pogodio mjesto gdje se spajaju prečka i stativa, a na odbijenu loptu je natrčao Miljević i glavom postigao svoj het-trik. Poslednji gol je u 68.minutu nakon kornera sjajnim udarcem glavom postavio Krecelj.

I gosti su imali dvije dobre šanse ali je sjajno odbranio Vračar.

      <<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

Ostavite tekst odgovora

4O4