Krupa – Omarska 6-0

Category: Vijesti

Krupa – Omarska 6-0

Nuhanović ‘10, Mrzić ‘13, Perović ‘16, Raković ‘73, Nikodinović ‘76, Krneta ‘89 –

Sudija:  Vukojević Darko (Doboj) Gledalaca: 100

Žuti kartoni: Zdjelar, Jaćimović (Omarska)

Krupa: Damjanović 7, Redžić 7, Perović 7,5 (Krneta 7,5), Babić 7 (Raković 7,5), Đekić 7 (Nikodinović 7,5), Mitrović 7, Mrzić 7, Nuhanović 7,5, Lelli 7 (Bubić -), Petrović 7 (Hadžić 7), Ristanović 7. Trener: Ilić Vladimir.

Omarska: Jokić 5, Romanić Dragan 5, Romanić Bojan 5, Ratković 5 (Stojnić -), Jovičić 5 (Grahovac 5), Anđić 5, Lajić 5, Zdjelar 5 (Romanić Darko -), Vračar 5 (Gavranović -), Rastoka 5, Jaćimović 5 (Šunić -). Trener: Zlatko Jelisavac.


OMARSKA – Doživjela je Omarska najteži poraz od kada se takmiči u prvoj ligi RS. Lider Krupa je u svim segmentima nadigrala Omarsku i ubjedljivo slavila sa 6-0.  Utakmica je faktički riješena za 6 minuta, jer je Krupa u periodu od desete do šesnaeste minute golovima Nuhanovića, Mrzića i Perovića  povela sa visokih 3-0 i riješila pitanje pobjednika.

U nastavku utakmice, Omarska je bila svjesna da od pozitivnog rezultata nema ništa, a Krupa je igrala lepršavo, stvarala prilike, te su u finišu utakmice rezervisti Raković, Nikodinović i Krneta postigli još tri gola za ubjedljivu pobjedu.

Nema se šta puno reći o ovoj utakmici, bila je vidljiva razlika u kvalitetu, a  Omarska se mora okrenuti utakmicama sa sebi ravnim protivnicima i pokušati doći do bodova. U sledećem kolu Omarska dočekuje Laktaše, koji su takođe u sjajnoj formi i koji su danas pobjedili Modriču  sa čak 7-0, a Krupa gostuje kod Kozare u Gradišci.

U međuvremenu, Omarska u srijedu u okviru Kupa RS gostuje u Kozarskoj Dubici kod ekipe Borca.

<<Prethodna utakmica                             Sledeća utakmica>>

Tags:  

4O4