Čelinac – Omarska 3-0

Category: Vijesti

Čelinac – Omarska 3-0

Bojić ‘20, Bosančić ‘22, Babić ‘73

Omarska: Jokić (Begović), Stojnić (Milaković), Ratković M, Marić (Timarac), Anđić, Vračar (Ćup), Zdjelar (Radulj), Ratković A (Krecelj), Šunić (Grahovac), Jaćimović O (Jaćimović David), Stević (Jokić Marko)

ČELINAC – U prvoj pripremnoj utakmici Omarska je poražena u Čelincu sa 3:0. Igrala je Omarska u kombinovanom podmlađenom sastavu, bez nekoliko standardnih prvotimaca, a trenerski dvojac je pružio šansu i četvorici debitanata.

Što se tiče same utakmice, Omarska je na početku propustila dvije prilike, a domaćin u 20. i 22. minutu kažnjava dvije greške odbrane Omarske i postiže dva gola. U drugom poluvremenu viđena je inicijativa Omarske, ali bez preciznosti u samoj završnici, što je kaznio Bojić golom glavom u 73. minutu postavivši konačan rezultat, 3:0.

Domaća ekipa je iskoristila svoje šanse i ubjedljivo pobjedila, a ekipa Omarske ima još mjesec dana da posloži stvari i spremi se za početak sezone.

Vrijedi istaći da su danas prve minute za prve tim odigrali: Marić Janko, Ćup Nemanja, Radulj Nemanja i Jaćimović David.  Ovaj poraz ih ne smije demoralisati, jer je pred njima još mnogo i pobjeda i poraza.

Tags:  

4O4