Omarska – Čelinac 3-1 (pripremna)

Category: Vijesti

Omarska – Čelinac 3-1

Panić ‘10, Vračar ‘23, Gavranović ‘44 – Knežević ‘50

Sudija: Nemanja Pilipović(Prijedor)

Omarska: Jokić, Anđić, Romanić B, Romanić Dragan, Ratković, Zdjelar, Marmat, Gavranović, Vračar, Panić, Jaćimović.  Drugo poluvrijeme: Begović,  Nišević, Lajić, Ratković Andrej (Radanović), Jokić Marko (Timarac), Grahovac, Rosić Đorđe, Šunić, Kvočka, Stojnić, Stević

GOMJENICA – Omarskoj i Čelincu je pripala čast da odigraju prvu zvaničnu utakmicu na novoizgrađenom terenu sa vještačkom travom u Gomjenici. Ovo je ujedno bila i prva pripremna utakmica za obe ekipe. Može se reći da je viđena zadovoljavajuća fudbalska predstava u kojoj je Omarska slavila sa 3-1.  

Trenerski dvojac Omarske je pružio šansu svim igračima, osim Krecelja i Darka Romanića koji su danas opravdano izostali. Omarska je povela u 10.minutu golom Panića,  a do poluvremena su golove postigli Vračar i Lukas Gavranović, pa se na odmor otišlo sa vođstvom Omarske od 3-0.  U drugom poluvremenu na teren je izašla potpuno nova postava Omarske kako bi se provjerilo trenutno stanje svih igrača. Čelinac je smanjio rezultat na 3-1 golom Kneževića iz penala u 50.minutu, a ispostavilo se da je to na kraju bio i konačan rezultat.

Što se tiče današnje utakmice treba istaći Lukasa Gavranovića koji je asistirao kod prvog gola i postigao treći  gol za Omarsku, te ako se po jutru dan poznaje od njega se mogu očekivati veoma dobre partije ovog proljeća.

Sledeću pripremnu utakmicu Omarska igra u srijedu u 15:00 časova protiv Borca iz Kozarske Dubice, takođe na stadionu u Gomjenici.

Tags:  

4O4