Omarska – Sloga Srbac 2-0

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

275. Omarska – Sloga(Srbac) 2-0
Janjić B. `31, Hrvaćanin `57
Sudija: Željko Dragojević (Banjaluka). Gledalaca:250
Omarska: Jokić 8, Romanić Zola 7, Obradović 7, Anđić D 7 (Paspalj G 5), Vidović 8, Hrvaćanin 7, Janjić B. 8 (Romanić De.7), Dakić 7, Krecelj 7, Miljević 7, Stjepanović D. 6 (Ratković 7). Trener: Anđić Nenad.
Sloga: Babić 8, Asanović 7, Jejinić 6 (Suvajac 6), Stojković 7, Radonjić 7, Vrhovac 8, Vučenović 6, Šaula 7, Maletić 6, Brkić 6 (Obradović -), Pilipović 7

 

OMARSKA – Ova utakmica je igrana u petak zbog Đurđevdana. Kada je ekipa izašla na teren niko nije očekivao bod jer je stvarno bila skrpljena, međutim tokom utakmice utvrdilo se da isti problemi muče i goste iz Srpca obzirom da su i oni zbog Đurđevdana doveli drugi tim. Takvi sastavi su ponudili jednu otvorenu utakmicu sa dosta šansi, s tim da smo realno mi mogli  ubjedljivije pobjediti ali i Sloga je zaslužila da postigne bar jedan gol. Nakon nekoliko propuštenih šansi poveli smo u  31.minutu. Boris Janjić je odigrao Miljevića na krilo ovaj se oslobodio čuvara i vratio povratnu loptu Janjiću koji je dao fantastičan gol iz punog trka sa nekih 16 metara. Početkom drugog djela napravili smo snažan pritisak i to je krunisano golom u 57.minutu. Hrvaćanin je izbio sam pred golmana i iskosa uz pomoć stative pogodio suprotni ugao. Nakon toga utakmica je dodatno izgubila na ritmu i lagano je privedena kraju. Dovoljno govori podatak da sudija nije pokazao ni jedan karton, tako da  smo sad iščistili kartone i idemo na nemoguću misiju po bodove u Banjaluku protiv Omladinca koji se bori za prvu ligu.

  <<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

Tags:  

Ostavite tekst odgovora

4O4