Pripremna: Čelinac – Omarska 3-3

Category: Vijesti

Čelinac – Omarska 3-3

Rosić 2, Jaćimović

Omarska: Jokić, Marmat, Ratković M, Romanić B, Anđić, Zdjelar, Grahovac, Romanić Darko, Jaćimović, Rosić, Krecelj.  Ušli: Begović, Vračar, Šunić, Stević, Nišević, Stojnić, Jokić Marko, Pušac, Ratković A, Radanović, Milaković.

ČELINAC –  Omarska je u prvoj pripremnoj utakmici odigrala neriješeno, 3-3 na gostovanju kod ekipe Čelinca. Stručni štab je mogao da vidi dosta toga pozitivnog, ali i određene nedostatke u igri Omarske. U prvom poluvremenu viđena je dominatna igra Omarske, koja je golovima Rosića i Jaćimovića povela ubjedljivo sa 3-0. Po svemu viđenom, ekipa je spremna i tek će biti spremna. Posebno raduje igra u ofanzivi, a odmah je bilo vidljivo da Jaćimović predstavlja istinsko pojačanje.

U drugom poluvremenu šansu su dobili svi igrači, u igru je ušlo 11 potpuno novih igrača, što je domaćin iskoristio da se vrati u igru i na kraju dođe do neriješenog rezultata. Više je to posljedica neuigranosti postave Omarske koja se našla na terenu u drugom poluvremenu, a pripremne utakmice upravo i služe da se provjere razne i taktičke i individualne opcije. Ljetošnja pojačanja, Stević i Šunić su pokazali da će se na njih moći ozbiljno računati.

Inače, utakmica je odigrana po veoma lošim uslovima, jer je padala jaka kiša, pa je u u desetom minutu utakmica čak i prekinuta, ali je nastavljena nakon što su se padavine malo smirile.  Sledeću pripremnu utakmicu Omarska igra u četvrtak u Bihaću protiv ekipe Jedinstva.

Sportskim prijateljima iz Celinca zelimo mnogo uspjeha u predstojećem prvenstvu, u nadi da ćemo i dalje razvijati dobre i prijateljske odnose.

Tags:  

4O4