Krupa: Omarska – Čelinac 3-2

Category: Vijesti

Omarska – Čelinac 3-2

Panić ‘15, Rosić ‘41, Romanić Darko ‘75 – Knežević Dario ‘30, Knežević Dejan ‘38

Sudija: Petar Tepić (Čelinac)

Omarska: Jokić Mladen, Jokić Marko, Nišević, Ratković M, Anđić, Zdjelar, Grahovac, Romanić Darko, Vračar, Rosić, Panić . Ušli kasnije: Begović, Ratković Andrej, Stojnić, Romanić Bojan, Marmat Nikola, Pušac D., Kvočka, Radanović, Romanić Dragan, Timarac.

KRUPA NA VRBASU – U okviru priprema za nastavak sezone prijateljsku utakmicu su odigrale dvije prvoplasirane ekipe na drugoligaškom zapadu, Omarska i Čelinac. Viđena je jedna dobra, korektna utakmica u kojoj je na kraju slavila Omarska sa 3-2.  Omarska je povela u 15.minutu golom Panića nakon jedne lijepe akcije. Nakon toga Čelinac golovima Daria i Dejana Kneževića u potpunosti preokreće rezultat, da bi Rosić Branko pred sam kraj poluvremena izjednačio na 2-2.

Centralna figura drugog poluvremena je bio Romanić Darko. On je prvo u 49.minutu propustio da iskoristi jedanaesterac, tj. golman Čelinca je odlično reagovao i odbranio njegov šut. Ipak, u 75.minutu Romanić se iskupio i postigao pobjednički gol za Omarsku.

 Odlična provjera, ali je vidljivo da ima još mjesta za napredak i sigurni smo da će do utakmice sa Laktašima (6.mart) sve doći na svoje mjesto i da će Omarska spremno dočekati nastavak prvenstva, jer se na treninzima radi zaista ozbiljno i  vrijedno.

FK”OMARSKA” se zahvaljujuje ekipi Čelinca na korektnoj i fer igri i kvalitetnoj provjeri, a  posebno se zahvaljujemo Fudbalskom klubu ”KRUPA” na ustupljenom terenu za ovu utakmicu.

Tags:  

4O4