Generalka: Tekstilac – Omarska 0-2

Category: Vijesti

Derventa: Tekstilac – Omarska 0-2

Zdjelar ‘68, Panić ‘83

FK Tekstilac: Marković, Marić, Jolović, Kušljić, Đekić, Sosa, Prljeta, Bašić, Gomez, Duspara, Kojić. Igrali su i Teofilović, Aleksić, Lejić, Savić i Duvnjak. Trener Slaviša Božičić.

Omarska: Vujičić, Stojnić, Banović, Ratković, Anđić, Grahovac, Vračar, Šunić, Kopanja, Rastoka, Jaćimović. Trener: Jelisavac Zlatko.

Ušli: Romanić B, Zdjelar, Panić, Romanić Darko, Radulj, Milaković


DERVENTA – Omarska definitivno igra sve bolje kako se prvenstvo približava, a to se najbolje vidjelo na današnjoj utakmici u Derventi, koja je bila generalka za obe ekipe.
Viđena je jedna čvrsta, prava prvenstvena utakmica, sa mnogo trke, tempa,  a obe ekipe su igrale taktički odgovorno, pa je u prvom poluvremenu viđena...

Pročitajte više..

Pripremna: Omarska – Sloboda MG 3-1

Category: Vijesti

Omarska – Sloboda MG 3-1

Kopanja ‘5, 65, Jaćimović ‘69 – Jakešević ‘52

Sudija: Kovljen Predrag

Omarska: Vujičić, Stojnić, Banović, Ratković, Jovičić, Grahovac, Vračar, Šunić, Kopanja, Rastoka, Jaćimović. Ušli: Romanić B, Panić, Jokić, Zdjelar, Darko Romanić, Krecelj, Ćup, Jaćimović D, Radulj. Trener: Zlatko Jelisavac.


GOMJENICA – U trećoj pripremnoj utakmici Omarska je popravila utisak sa utakmice protiv FSA i sa 3-1 savladala Slobodu iz Mrkonjić Grada sa 3-1. Utakmica je odigrana na terenu u Gomjenicu po veoma lijepom vremenu,  pretoplom za ovo doba godine.

Omarska je bolje počela utakmicu. Već u petom minutu Jaćimović je odlično probio po desnoj strani, idealno uposlio Kopanju na drugoj stativi, a Kopanja dovodi Omarsku u vođstvo od 1-0...

Pročitajte više..

Pripremna: Omarska – FSA 0-3

Category: Vijesti

Krupa na Vrbasu: Omarska – FSA 0-3

Kovačević ‘15, Marinović ‘32, Mršić ‘85

Sudija: Šestić Nemanja (Banjaluka)

Omarska: Vujičić, Stojnić, Banović, Jovičić, Anđić, Grahovac, Zdjelar, Romanić Darko, Vračar, Kopanja, Rastoka

Ušli: Jokić Mladen, Romanić Bojan, Jokić Marko, Marić, Sekulić, Jaćimović D, Krecelj, Šunić.

KRUPA NA VRBASU – U drugoj pripremnoj utakmici Omarska je doživjela neugodan poraz od 3-0 protiv raspoložene i razigrane ekipe FSA. Utakmica je odigrana u Krupi na Vrbasu, a Omarska je djelovalo sporo, bezidejno, umorno. Može se reći, ozbiljno upozorenje tri sedmice prije početka prvenstva.

Pripremne utakmice i služe da se vide nedostatci, a danas se vidjelo da je bez Jaćimovića i Panića, dvije udarne igle, Omarska potpuno druga ekipa...

Pročitajte više..

Pripremna utakmica: Omarska – Sloboda NG 1-1

Category: Vijesti

Omarska – Sloboda Novi Grad 1-1

Stanojević ‘45 – Jaćimović ‘50

Sudija: Petrović Nemanja (Prijedor)

Omarska: Vujičić Luka, Stojnić, Banović, Ratković M, Anđić, Vračar, Zdjelar, Lazar N, Panić, Kopanja, Jaćimović. Trener: Jelisavac Zlatko. Ušli: Jokić Mladen, Begović, Romanić D, Rastoka, Krecelj, Marić, Jokić Marko, Jovičić, Đorđe N, Ćup, Timarac, Jaćimović D, Milaković.


GOMJENICA – u prvoj pripremnoj utakmici Omarska i Sloboda su odigrali neriješeno 1-1. Utakmica je odigrana na terenu sa vještačkom travom u Gomjenici po vrlo teškim uslovima, jer je zbog veoma jakog vjetra bilo dosta teško kontrolisati loptu.

Opšti utisak je da trener Jelisavac može biti itekako zadovoljan viđenim na terenu, posebno jer je rana faza priprema, a naročito može biti zadovo...

Pročitajte više..
4O4