Pripremna: Omarska – Sloboda MG 3-1

Category: Vijesti

Omarska – Sloboda MG 3-1

Kopanja ‘5, 65, Jaćimović ‘69 – Jakešević ‘52

Sudija: Kovljen Predrag

Omarska: Vujičić, Stojnić, Banović, Ratković, Jovičić, Grahovac, Vračar, Šunić, Kopanja, Rastoka, Jaćimović. Ušli: Romanić B, Panić, Jokić, Zdjelar, Darko Romanić, Krecelj, Ćup, Jaćimović D, Radulj. Trener: Zlatko Jelisavac.


GOMJENICA – U trećoj pripremnoj utakmici Omarska je popravila utisak sa utakmice protiv FSA i sa 3-1 savladala Slobodu iz Mrkonjić Grada sa 3-1. Utakmica je odigrana na terenu u Gomjenicu po veoma lijepom vremenu,  pretoplom za ovo doba godine.

Omarska je bolje počela utakmicu. Već u petom minutu Jaćimović je odlično probio po desnoj strani, idealno uposlio Kopanju na drugoj stativi, a Kopanja dovodi Omarsku u vođstvo od 1-0. Nakon toga Sloboda je preuzela inicijativu i imala više od igre, ali istakao se i golman Omarske Vujičić, koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao i spriječio goste da izjednače.

Već na početku drugog poluvremena Jakešević koristi smušenost odbrane Omarske i donosi zasluženo izjednačenje. Nakon tog pogotka, Omarska je zagospodarila terenom i pokazala mnogo bolju igru. U 65.minutu slična akcija kao kod prvog gola. Ovog puta  Panić je probio po desnoj strani i ponovo uposlio Kopanju koji postiže svoj drugi gol na utakmici. Nastavile su se redati šanse Omarske, a u 69.minutu Jaćimović rezantnim udarcem sa desetak metara postavlja konačnih 3-1. 

Bilo je još prilika na obe strane, ali se rezultat do kraja nije mjenjao. Današnja igra Omarske raduje i očigledno je da će do početka prvenstva stvari doći na svoje mjesto

Sledeće subota Omarska u generalci gostuje u Derventi.

4O4