Progres – Omarska 3-1

Category: Vijesti

Kneževo: Progres – Omarska 3-1

Verić ‘17, Mučibabić ‘67, Budić M ‘93  – Romanić Darko ‘35 (pen)

Sudija: Lazić Dejan(Modriča)

Žuti kartoni:Svjetlanović, Stojanović, Aleksić, Glamočić (Progres) Stojnić, Marmat (Omarska)

Progres: Bekić 8, Stojanović 8 (Budić M 7), Svjetlanović 7, Mučibabić 7, Đuranović 7, Glamočić 7, Vučić 7,5 (Aleksić -), Verić 8, Budić P 7 (Vujančević -), Marjanović 7, Đukarić 7.

Omarska: Jokić Ml 8, Marmat 6, Romanić Dragan 6, Romanić Bojan 7, Anđić 7, Zdjelar 6 (Krecelj -), Grahovac 6, Vračar 6 (Romanić N Dejan -), Stojnić 6 (Rosić -), Panić 6, Romanić Darko 6. Trener: Vuleta Milenko.

KNEŽEVO – Nakon više od mjesec dana pauze zbog pogoršanja epidemiološke situacije, nastavljeno je prvenstvo...

Pročitajte više..

Panić i Verić: Biće to pravi derbi

Category: Najava

Drugoligaško prvenstvo se nastavlja sledećeg vikenda, a prije toga će se u srijedu odigrati zaostala utakmica Progres – Omarska. Sigurno je da nas u Kneževu očekuje odlična utakmica, jer je Progres odličan na domaćem terenu (u dosadašnejm dijelu prvenstvu samo je Proleter odnio bodove), a Omarska čitavu sezonu pruža sjajne partije u gostima.  Svi smo se uželjeli fudbala  i pred nama je prava poslastica.

Vedran Panić, nezamjenjivi pokretač većine akcije Omarske,  poručuje da će on i saigrači dati i poslednji atom snage za pozitivan rezultat u Kneževu: ” Nakon duge pauze, prvenstvo se napokon nastavlja. Ne bih dužio, mi nastavljamo gdje smo stali. Za nas, kao i prije ovog prekida, postoji jedan jedini cilj a to je prva liga...

Pročitajte više..

Najava: Progres – Omarska

Category: Najava

Progres – Omarska 

Srijeda, 28.04. u 17:00

Kao grom iz vedra neba pogodila nas je odluka o nastavku drugoligaškog takmičenja.  Odluka je donesena danas (ponedjeljak) a već u srijedu, 28.aprila Omarska će odigrati zaostalu utakmicu 16.kola protiv Progresa. Utakmica je u martu odgođena zbog obilnih snježnih padavania, a sada se mora odigrati kako bi se kompletiralo 16.kolo obzirom da će se liga završiti po principu Play off – play out.

Omarska će svakako u play off  ući sa prve pozicije, ali nije svejedno da li će ući sa devet ili dvanaest bodova prednosti. Ukoliko Omarska pobjedi u Kneževu, imaćemo dvanaest bodova prednosti ispred Slobode iz Mrkonjić Grada i to bi bila zaista ogromna prednost, tako da se može reći da Omarska u srijedu igra odlučujuću utakmicu ove sezone...

Pročitajte više..

Saopštenje FK Omarska

Category: Vijesti

U Omarskoj je 20.aprila.2021.godine održana sjednica Upravnog odbora FK” Omarska” na kojoj je razmatrana trenutna situacija izazvana prekidom takmičenja zbog epidemije virusa COVID-19.

Upravni odbor kluba nakon održane sjednice upućuje apel Fudbalskom savezu RS, te Ministarstvu omladine, porodice i sporta, da razmotre mogućnost nastavka takmičenja u svim ligama u okviru FSRS i da omoguće  fudbalerima da na zelenom terenu odluče o plasmanu na prvenstvenoj tabeli.

Svi smo svjesni činjenice da je zdravlje najbitnije, te smo imali razumjevanja kada je zbog pogoršane epidemiološke situacije u martu ove godine prekinuto takmičenja. U međuvremenu je došlo do očiglednog poboljšanja epidemiološke situacije, Skoro sve mjere donesene 22.03.2021...

Pročitajte više..

Fasada 2021

Category: Vijesti

10.april.2021. godine je jedan od datuma koji će ostati zabilježeni u klupskoj istoriji. Naime, danas je stavljena fasada na novi objekat, čime su  na neki način završeni i kompletirani radovi na novom objektu, koji su počeli u novembru 2019. godine. U ovom periodu potpuno su završene nove moderne svlačionice i multifunkcionalna prostorija na spratu, a  sa stavljanjem fasade objekat je dobio konačan, veoma lijep izgled.

Posebno smo radosni jer fasada faktički predstavlja poklon donatora i radnika i klub nije ništa koštala. Naime, preduzeće AUSTROTHERM je doniralo stiropol, preduzeće CERESIT je doniralo potrebno ljepilo, Malenčić Dragoslav je klubu obezbjedio potrebnu skelu za izvođenje radova, a advokatska kancelarija DAKIĆ je donirala fasadnu boju.

Radosni smo jer smo os...

Pročitajte više..
4O4