Pripremna utakmica: Rudar – Omarska 3-0

Category: Vijesti

Banjaluka: Rudar Prijedor – Omarska  3:0

Stjepanović, Gavranović, Santos

Sudija: Petrović Nemanja (Prijedor)

Rudar: Trininić, Matović,  Milićevič, Suljić, Marić, Bilbija, Marmat, Kovačević, Jakupović, Stjepanović, Glišić. Ušli: Topolović, Petrović, Pekija, Kruz, Ivetić, Sajak, Santos, Burazor, Smajić, Sadžak, Gavranović

Omarska: Jokić, Lajić, Nišević, Ratković, Anđić, Zdjelar, Grahovac, Romanić Darko, Panić, Rosić, Krecelj. ušli:  Jokić Marko, Romanić Bojan, Romanić Stevica, Vračar, Timarac, Romanić Dragan.

BANJALUKA – Omarska je prvu utakmicu u okviru priprema za nastavak sezone odigrala protiv prijedorskog Rudara...

Pročitajte više..

Održana prozivka

Category: Vijesti

Večeras je u klupskim prostorijama Trener Milenko Vuleta održao prozivku fudbalera pred početak zimskih priprema. Prozivci su se odazvali skoro svi fudbaleri koji su nastupali i u jesenjem dijelu prvenstva, osim par igrača koji su izostali zbog obaveza. Što se tiče pojačanja, za sada se očekuje povratak jednog  ili dvojice naših nekadašnjih fudbalera, ali o pojačanjima ćemo vas po našem običaju obavjestiti tek kada i definitivno potpišu za naš klub.

Prisutnim fudbalerima se obratio trener Vuleta, koji je upoznao igrače sa planom priprema i zatražio od svih još ozbiljniji rad  i pristup treninzima, kako bi ekipa maksimalno spremna dočekala nastavak prvenstva i uspjela  zadržati prvo mjesto na tabeli.

Igračima se obratio i predsjednik kluba Svetozar Krecelj, koji se u im...

Pročitajte više..

Održana Skupština

Category: Vijesti

Večeras je u Omarskoj održana redovna godišnja Skupština kluba. Skupština je nedvosmisleno iskazala punu podršku, igračima, stručnom štabu i upravi kluba da uspiju zadržati prvo mjesto na tabeli druge lige Zapad i ostvariti istorijski uspjeh za klub – plasman u Prvu ligu RS.

Na skupštini su jednoglasno usvojeni: Izvještaj o radu za 2020. godinu, Finansijski izvještaj za 2020.godinu, Plan rada za 2021-godinu i Finansijski plan za 2021.godinu, te je podržan prijedlog uprave kluba da Mirko Hrvaćanin bude predložen za delegata u takmičenjima u okviru FSRS.

Najviše interesovanja je izazvala tačka dnevnog reda koja se odnosila na sportske i organizacione aspekte vezane za plasman u prvu ligu...

Pročitajte više..
4O4