Pripremna utakmica: Rudar – Omarska 3-0

Category: Vijesti

Banjaluka: Rudar Prijedor – Omarska  3:0

Stjepanović, Gavranović, Santos

Sudija: Petrović Nemanja (Prijedor)

Rudar: Trininić, Matović,  Milićevič, Suljić, Marić, Bilbija, Marmat, Kovačević, Jakupović, Stjepanović, Glišić. Ušli: Topolović, Petrović, Pekija, Kruz, Ivetić, Sajak, Santos, Burazor, Smajić, Sadžak, Gavranović

Omarska: Jokić, Lajić, Nišević, Ratković, Anđić, Zdjelar, Grahovac, Romanić Darko, Panić, Rosić, Krecelj. ušli:  Jokić Marko, Romanić Bojan, Romanić Stevica, Vračar, Timarac, Romanić Dragan.

BANJALUKA – Omarska je prvu utakmicu u okviru priprema za nastavak sezone odigrala protiv prijedorskog Rudara. Utakmica je odigrana u noćnom terminu na pomoćnom terenu gradskog stadiona u Banjaluci i to je bio susret lidera prve lige RS i lidera druge lige RS – grupa Zapad. Treneri Savić i Vuleta su iskoristili priliku da pruže priliku velikom broju igrača,  a prema dogovoru igralo se skraćeno 2×35 minuta.

Ekipa Rudara je pokazala kvalitet više i na kraju  slavila sa 3:0, a u ekipi Omarske su zadovoljni pokazanim na terenu i igrom koju su pružili protiv vjerovatno budućeg člana premijer lige BiH. Prvu šansu je imala Omarska, Rosić je odlično šutirao, ali je pogodio prečku i ostalo je 0:0. Rudar je poveo golom Stjepanovića u finišu prvog poluvremena. U drugom poluvremenu igrači Rudara su postigli još dva gola. Na 2:0 je povisio Gavranović nakon jednog centaršuta iz slobodnog udaraca, a konačan rezultat je postavio Santos koji je bio precizan u situaciji jedan na jedan sa golmanom Jokićem.

Omarska sledeće subote igra drugu pripremnu utakmicu, protiv Tekstilca u Derventi.

Tags:  

4O4