Omarska – Modriča 0-0

Category: Vijesti

Savić Darko

Omarska – Modriča 0-0

Sudija: Vrhovac (Laktaši). Gledalaca:400

Žuti kartoni: Miljević, Radanović (Omarska) Spremo (Modriča)

Omarska: Malešević 6, Milutinović 7, Novak 7, Savić 6, Radanović 8, Stjepanović Ž 6 (Berić 6), Miljević 7, Rosić G 7, Romanić Z 8, Delić 7, Marmat A 8 (Rosić M 5). Trener: Anđić Nenad.

Modriča: Kajtez 8, Mrkonjić 8 (Rodić -), Dokić 8, Svjetlica 7, Spremo 8, Popović 7, Radumilo 7, Lukić 7, Sekulović 8, Došenović 8 (Popržen 9), Pavić 8

OMARSKA – Igru za pamćenje pružila su dva ljuta protivnika, oba željna pobede, ali su se razišli zadovoljni igrom pa i ishodom utakmice. Da je Omarska mogla osvojiti dva, a gosti jedna bod, to bi bilo najrealnije i odgovaralo bi i igri i prilikama koje su imali oba protivnika. Šansi za gol bilo je malo, ali ih je bilo, kao ona u drugom minutu za goste čiji su se napadači spetljali pa je sve propalo. Malo zatim i domaći imaju svoju izrazitu priliku za gol, ali mladi Stjepanović kada je lobovao golmana Kajteza, lobovao je i gol.

Da je sudija Vrhovac u desetom minutu dosudio školski primjer jedanaesterca, kada je Radanović u naletu ka golu gostiju bio grubo srušen, utakmica bi sigurno dobila drugi tok, pa bi vjerovatno bilo i golova. Što se utakmica više odvijala obe ekipe su se zatvarale, čuvajući svoj gol i zbog toga napadači oba tima teško su dolazili u zonu šuta. Samo su nedostajali golovi na ovoj utakmici da bi to bio pravi praznik fudbala.

Boško DABIĆ

<<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

4O4