Omarska – Progres 3-2

Category: Vijesti

Dragan Milutinović

Omarska – Progres (Kneževo) 3-2

Miljević ‘16, Anđić Ma ‘30, Delić ‘41 – Budić ‘57, Glamočanin ‘76

Sudija: Miljan Vrhovac (Laktaši).

Žuti kartoni: M. Anđić, Salamić (Omarska) Milojević, Radovanović (Progres)

Crveni karton: Jovanić (Progres)

Omarska: Pušac 6, Rosić G 6, Milutinović 7, Novak 7, Mamula 7, Berić 7, Salamić 6, Anđić Ma 7 (Anđić D 5), Delić 7, Stjepanović D 5 (Stjepanović Ž 7), Miljević 8. Trener: Anđić Nenad.

Progres:  Ž. Glamočić 7, Laketić 6 (Radovanović 6), Budić 7, Milojević 6, Raljić 6 (Ilić 7), Bajić 6, V. Makarić 6 (D. Makarić -), Marijanović 6, Budić 7, D. Glamočić 7.

OMARSKA – I ovoga puta Omarska je napravila reprizu prethodnih utakmica, povela je čak sa 3:0, da bi se u finišu grčevito borila za pobjedu. Omarska je došla u vođstvo već u 16.minutu preko odličnog Miljevića, koji je izveo slobodan udarac u sami donji lijevi ugao golmana gostiju. Samo nekoliko minuta kasnije gosti su imali i svoju stopostotnu priliku koju nisu iskoristili da bi već u 28.minutu Omarska povećala svoje vođstvo na 2:0 preko mladog Marka Anđića koji odbijenu loptu od golmana gostiju sprovodi u gol. Do 3:0 Omarska dolazi preko najiskusnijeg igrača Delića. Gosti se nisu predali.

Prvo je Budić u 57.minutu smanjio na 3:1, a zatim Glamočić u 76.minutu najavljuje da bi visoko vođstvo Omarske moglo biti ugroženo i za svoju ekipu postiže drugi gol. Gosti i dalje atakuju na gol Pušca, ali Miljević koristi  jedan napad svoje ekipe, iznuđuje najstrožu kaznu u 87.minutu koju i sam pokušava realizovati ali i ovoga puta šutira pored gola gostiju.

Boško DABIĆ

<<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

4O4