Modriča – Omarska 0-1

Category: Vijesti

16 - ModricaOmarska01slavlje999.Modriča – Omarska 0-1

Krecelj ’29

Sudija: Lazarević Slađan (Petrovo) Gledalaca:100

Žuti kartoni: Lukić, Karamanović, Demonjić, Trifković (Modriča), Anđić, Malešević, Jaćimović (Omarska)

Modriča: Tripić 5, Bojić 5, Karamanović 5.5, Kojić 5, Dudić 5(od 79. min. Mih. Lukić -), Demonjić 5, Sarkić 5, Buljić 5, Vidaković 5, Prljeta 5, Trifković 5. Trener: Marko Stojić.

Omarska: Begović 7, Zdjelar 7, B. Romanić 7, De. Romanić 6(od 46. min. Da. Romanić 7), Panić 7 (od 85 .min. Rosić -), Krecelj 7, Grahovac 7, Anđić 7, Jaćimović 7, Malešević 7, Višić 6 (od 60. min. Nišević Nemanja -). Trener: Milenko Vuleta


MODRIČA – Kao što smo stidljivo i najavili, Omarska je po prvi put uspjela savladati Modriču i to na gostovanju. U susretu neporaženih ekipa, Omarska je slavila golom Krecelja  u 29. minutu i zadržala stopostotni učinak nakon prva tri kola. Na utakmicu smo otišli oslabljeni jer nisu otputovali Nišević Dejan i Hrvaćanin. Razlog je veoma lijep, naime Nišević Dejan je postao otac jedne predivne kćerke, a na početku trebamo pomenuti da su na današnjem susretu Zdjelar Darko i Romanić Darko odigrali svoju stotu prvenstvenu utakmicu za Omarsku. Čestitamo i Dejanu , kao i Zdjelaru i Romaniću.

Što se tiče same utakmice, odigrana je u zaista brutalnim vremenskim uslovima, na temperaturi većoj od 35 stepeni, pa obe ekipe nisu mogle pružiti svoj maksimum. Ekipa Modriče je od početka držala loptu više u svojim nogama, ali je Omarska strpljivo čekala svoju šansu i dočekala je došla u 29. minutu. Anđić je napravio solo prodor preko čitavog terena, te je zaustavljen prekršajem na ivici šesnaesterca. Slobodan udarac je odlično izveo Zdjelar i pogodio stativu, lopta se odbila do Krecelja koji ju je pospremio u mrežu za 1-o za Omarsku. Do kraja poluvremena Modriča je pokušavala doći do izjednačenja, ali bez prave prilike.

U drugom poluvremenu Modriča je još žešće pritisla odbranu Omarsku, ali je odbrana Omarska bila na visini zadatka i  uspjevala je izdržati sve pritiske. Treba izdvojiti nekoliko prilika Modriče, među kojima i pogođenu stativu gola Omarske. Ipak, u poslednjih desetak minuta Omarska je uspjela primiriti igru, zadržati loptu  u svojim nogama i doći do vrijedna tri boda.

Sledeće nedjelje u Omarskoj gostuju Laktaši koji su danas doživjeli debakl na domaćem terenu. Poraženi su 5-1 u susretu sa Proleterom iz Teslića. Očekuju se ispunjene tribine u Omarskoj, jer je to 1000-ti prvenstveni susret Omarske.

<<Prethodna utakmica                             Sledeća utakmica>>   

Tags:  

4O4