Omarska – Modriča 0-2

Category: Vijesti

15 - OmarskaModrica02Omarska – Modriča 0-2
Lukić ‘69, Dudić ‘70
Sudija: Aleksić Nemanja (Banjaluka)
žuti kartoni: Romanić Darko, Romanić Dejan, Panić, Malešević, Jaćimović (Omarska) Perić (Modriča)
Omarska: Jokić 6, Romanić Darko 6, Nišević Nemanja 6 (Rosić 5) , Malešević 6, Romanić Bojan 7, Nišević Dejan 6, Anđić 6, Zdjelar 6, Romanić Dejan 6, Panić 6,  Jaćimović 6. Trener: Milenko Vuleta. 
Modriča: Tripić, Buljić, Karamanović, Kojić Momko, Kojić Milan, Demonjić, Perić, Sarkić, Dudić (Lukić Mihajlo), Trifković, Lukić Goran. Trener: Marko Stojić.

OMARSKA – Definitivno se može reći da je domaći teren postao uklet za Omarsku. Nekada neosvojiva tvrđava postala je mjesto gdje gostujuće ekipe dosta lako dolaze do bodova. Omarska je danas poražena sa 2-0 protiv ekipe Modriče i tako je doživjela treći uzastopni poraz na domaćem terenu. Paradoks je da mnogo bolje igramo u gostima nego u Omarskoj.

Na početku treba reći da je Omarska igrala dosta oslabljena u ovom susretu. Zbog kartona su izostali Krecelj i Grahovac, a zbog povrede Hrvaćanin. Osim toga, četiri bitna igrača su igrala iako su bolesni, pa na terenu nisu mogli pružiti 100%. I pored toga, igrači su se trudili i ekipa je na terenu pružila maksimum u ovom trenutku. Sa druge strane, Modriča je došla sa podmlađenom ekipom, sa čak osam igrača mlađih od 21 godine. Modriča nije pokazala mnogo kvaliteta, ali su mladići Modriče pokazali mnogo borbenosti i želje i na kraju su zasluženo odnijeli sva tri boda.

Što se tiče samog susreta, igra je bila veoma slaba. Na teškom terenu, u toku svih 90.minuta obe ekipe nisu stvorile mnogo šansi. U prvom poluvremenu treba izdvojiti samo dobru priliku Jaćimovića u 29.minutu, ali njegov dobar šut sa desetak metara je sigurno zaustavio Tripić.

U drugom poluvremenu ništa se nije promjenilo. Igralo se uglavnom na sredini terena, bez ijedne šanse. Ipak, susret je odlučen za tri minuta. U 68.minutu najbolji akter susreta Kojić je ušao u šesnaesterac, bespotrebno ga je srušio Romanić Dejan, a penal je u vođstvo pretvorio Lukić. Samo minut kasnije, golman Jokić je sa ivice šesnaesterca ispucao jednu loptu, ali pravo na nogu Dudiću, koji je sa tridesetak metara pogodio praznu mrežu. Tako je Modriča samo sa jednim ulaskom u šesnaesterac nenadano povela 2-0.

Nakon toga, Omarska je pokušala da izbori povoljniji rezultat, ali svi napadi su bili stihijski, te do kraja susreta Omarska nije uspjela stvoriti ozbiljniju priliku.  Šta je, tu je. U sledećem kolu Omarska gostuje kod lidera, Borca iz Šamca

<<Prethodna utakmica                             Sledeća utakmica>> 

Tags:  

4O4