Omarska – Sloboda MG 1-3

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

SlobodaMGlogo

348.  Omarska – Sloboda (Mrkonjic Grad) 1-3
`Đukić ‘88  – Inđić ‘23, Bogunović ‘47, Vidović ‘75
Sudija:  Goran Strunić (Gradiška). Gledalca:200
Žuti kartoni:  Stjepanović, Krecelj, Kolundžija, Đukić, Nišević (Omarska) Todorović, Jojić (Sloboda)
Omarska: Jokić Ml 5, Kolundžija G 6, Stjepanović 5 (Janjić 5), Nišević 5, Đurkić 5, Bašić 5, Miljević 5, Vlačina 5, Đukić 6, Krecelj 5 (Šiljegović 5), Panić 5. Trener: Rosić Miroslav.
Sloboda: Žilić 7, Inđić 7, Stjepanović 7, Malešević 7, Vujčić 7,5, Boguinović 7, Kovačević 7, Vidić 6,5, Todorović 6,5, Jojić 7, Vidović 8 (Miletić -). Trener: Dragan Vukša.

OMARSKA – Kriza je već evidentna, jer smo doživjeli i treći poraz u nizu. Očigledno je da klub sada pogađa kratka klupa i slaba fizička pripremljenost. Vrlo bitnu utakmicu protiv odlične ekipe Slobode iz Mrkonjić Grada smo dočekali vrlo nespremni. Mišo je povrijedio zglob u toku sedmice, Zola odrađuje drugu od tri utakmice kazne, a Krecelj je igrao (faktički stajao) sa povredom mišića pa je na teren izašao iznuđen sastav. Sa druge strane Sloboda je došla kao prava fizički spremna i kvalitetna ekipa sa ciljem da osvoji sva tri boda. Gosti već u desetom minutu nakon odličnog centaršuta maše stopostotnu priliku. Nakon toga mi imamo dvije prilike, ali je prvo Đukić u padu neprecizan, a potom Čigija topovski šutira sa ivice šesnaesterca, ali na žalost direktno u golmana. U 22.minutu gosti dolaze u vođstvo. Nakon kornera smušena odbrana Omarske nikako nije mogla izbaciti loptu iz šesnaesterca. Gosti prvo pogađaju stativu, a na odbijenu loptu natrčava Todorović i plasira je u mrežu. Do kraja poluvremena vrijedi izdvojiti samo topovski šut Đukića iz slobodnjaka sa trideset metara koji je nažalost pogodio prečku.

Na samom početku drugog poluvremena gosti odigravaju klasičnu kontru i Bogunović povisuje na 2-0. Može se reći da je tada riješen susret, jer protiv stabilne ekipe Slobode naša oslabljena i letargična ekipa se nije mogla vratiti. Do kraja meča gosti pogađaju još jednom u 62.minutu, a poraz koliko toliko ublažuje Đukić golom u 88.minutu iz jedne gužve pred golom gostiju. Jedino što nas tješi je činjenica da i ostali konkurenti za ispadanje igraju slabo i prosipaju bodove.
Rezultati 21. kolo: Sloga Srbac – Tekstilac 2:1, Žeravica – Župa 3:1, Polet – Krajina 1:1,Sloga GP – Gomionica 2-0, Mladost – Ozren 2:0, Sloga Trn – Ravan 5:6, Vranjak – Željezničar 4:0

<<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

Ostavite tekst odgovora

4O4