FK Omarska – FK Laktaši 4-0

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

14 - OmarskaLaktasi4-0
Omarska – Laktaši 4-0
Hrvaćanin ‘29, Romanić Darko ‘37, Grahovac ‘81, Romanić Dejan ‘87
Omarska: Begović 6, Romanić Darko 7, Nišević Dejan 7, Romanić Bojan 8, Anđić 8 (Ritan 6), Grahovac 7, Krecelj 8, Zdjelar 7 (Malešević 5) (Miljevic 6), Romanic Dejan 8, Jacimovic 8, Hrvaćanin 8. Trener: Milenko Vuleta.

OMARSKA – Omarska je nastavila sa sjajnim igrama i ubjedljivim pobjedama. Danas je sa 4-0 savladala ambiciozne Laktaše. Laktaši su samo na početku utakmice , u prvih dvadesetak minuta stavili do znanja da su došli da se nadigravaju i da se radi o kvalitetnoj ekipi, a sve ostalo je bilo u znaku Omarske. Na kraju, Laktaše je golman Jokić spasio ubjedljivijeg poraza. I u tih prvih 20 minuta Laktaši nisu stvorili niti jednu šansu,  a sa druge strane Romanić Darko, Zdjelar i Hrvaćanin nisu  dobro šutirali iz izglednih situacija. Ključni momenat susreta  desio se u 27 minutu. Napadač gostiju je u skoku laktom udario Nišević Dejana i dobio direktan crveni karton. Omarska igrača više koristi već u 29 minutu, nakon minijature Hrvaćanin Mirka. On je na rubu šesnaesterca predriblao dvojicu štopera i precizno smjestio loptu u dalji ugao. Na 2-0 je povisio Romanić Darko u 37 minutu. Darko je šutirao topovski pod prečku, golman Jokić uspjeva dodirnuti loptu, ali ona se odkoprcala u mrežu. U tom periodu Jaćimović je sjajno šutirao, a  Jokić još bolje odbranio, te je Krecelj glavom nakon kornera prebacio gol.

U drugo poluvreme je Omarska ušla furiozno, redale su šanse, šutevi, ali je Jokić i dalje čuvao svoj tim od katastrofe, a i igrači Omarske su bili neprecizni. U 65 minutu u igru je ušao Malešević, ali je zbog povrede leđa teren napustio nakon samo pet minuta. U 81.minutu Krecelj je pokušao predriblati i golmana, lopta se odbila do Miljevića, koji ju je plasirao prema golu, loptu na liniji izbija bek Laktaša, ali samo do Grahovca koji je posprema u gol za 3-0. Na kraju, šlag na tortu je  stavio Romanić Dejan najljepšim golom na utakmici. Dejan je sa 20 metara preciznim šutem pokidao paučinu na golu Laktaša. Omarska je pobjedila 4-0, a trebalo je biti ubjedljivije.

14 - OmarskaLaktasiDebiRitana

Na ovoj utakmici debitovao je mladi Davor Ritan, kojem želimo uspješnu karijeru.

Omarska već u srijedu igra zaostalu utakmicu protiv Gomionice u Majdanu, a u subotu predstoji derbi u Krupi na Vrbasu.

Inače, malo je falilo da se susret ne odigra, jer navodno Laktaši nisu bili isplatili troškove prethodne utakmice, pa su morali to učiniti danas na licu mjesta da bi se susret uopšte odigrao.

<<Prethodna utakmica                             Sledeća utakmica>> 

Ostavite tekst odgovora

4O4