Orlovci: Kozara – Omarska 3-6

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

Čarobnjak – Romanić Zoran Sijena


240. Kozara ( D. Orlovci ) – OMARSKA 3-6
Miljević ‘26, ‘84  Šiljegović ‘36, Romanić Sijena ‘71, ‘88,  Macura Mladen ‘73
Omarska: Jokić Ml. 5, Protić 7, Nišević 7,Radanović 7 , Romanić Zoran Zola 7, Jokić Ml. 6 (Romanić Zoran Sijena. 9), Miljević 7 ( Sredić 5), Macura Ml. 7 (Vučkovac Z 5), Šiljegović 7, Dakić 7,  Krecelj 7. Trener: Rosić Miroslav

DONJI ORLOVCI – Iako to konačan rezultat ne govori jedna veoma teška pobjeda u Orlovcima. Teren u Orlovcima nije uopšte uslovan za igru jer je prekratak i neravan, tako da kvalitet i brzina plavih nije mogla doći do izražaja. Uz sve to golman Jokić je katastrofalno branio pa je sva voda u prvom poluvremenu išla na mlin domaćih. Jedino treba istaći da je suđenje bilo zaista dobro, osim jednog nepravedno poništenog gola koji je dao Dakić, ali  kada je utakmica već bila riješena.

         Domaći su počeli ozbiljnije i već u desetom minutu su dali gol sa oko dvadesetak metara, iako se stekao utisak da je taj gol mogao odbraniti Jokić da je pokušao. Nakon toga plavi su preuzeli igru, ali na lošem terenu nije se mogla odigrati nekakva akcija ili stvoriti prava šansa. Ipak u 26.minutu Miljevića bespotrebno ruše u šesnaestercu, a Miljević i koristi penal te izjednačava rezultat. Tada smo mislili da ćemo slomiti domaćina, ali oni ponovo postižu jedan veoma lijep gol iz naizgled bezopasne akcije. Na drugoj strani i Šiljegović koristi grešku domaćih i izjednačava glavom, a pri samom kraju poluvremena Kozara daje gol nakon jednog centaršuta. I tu je pogriješio golman Jokić, jer nije bio dobro postavljen a stiče se i utisak da je to u stvari bio autogol Krecelja, mada on to nije priznao do pisanja ovog izvještaja. U drugom poluvremenu u igru ulazi čarobnjak Romanić Zoran Sijena i razbija domaćina. Daje dva lijepa gola i dva namješta, te smo ipak nekako došli do bodova i jesenje titule obzirom da je ekipa Bratstva poražena u Saničanima 1-0.

 

      <<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

 

Ostavite tekst odgovora

4O4