Omarska – Kozara Orlovci 5-3

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

preminuo – Draže Anđić

252. Omarska – Kozara (Orlovci) 5-3

Macura `36,`38, Miljević `46, Sijena `58,`73
Omarska: Vračar 6, Predojević 7 (Sredić 6), Krecelj 7, Nišević 7, Rosić 7, Romanić Zoran Zola 7, Macura 8 (Romanić Zoran Sijena 7) , Dakić 7, Radanović 7 ( Jokić Ml. 6), Šiljegović 6, Miljević 7. Trener: Rosić Miroslav.

OMARSKA – Utakmica je počela minutom šutnje u pomen na legendu kluba Dražu Anđića, koji je nakon iznenadne i kratke bolesti preminuo.

Što se tiče same utakmice, cijelo prvo poluvrijeme mi smo imali laganu inicijativu, ali je samo dva puta u pet minuta pred kraj poluvremena Macura zabio svojima. Na samom početku drugog djela Miljević fantastično lobuje golmana Kozare i rješava utakmicu. Nedugo potom Sijena koristi proigravanje i povisuje na 4-0. Nakon toga su nas naši malo iživcirali. Igralo se bez odbrana, imala je i Kozara sijaset šansi, ali naši su bar deset puta bili po dvojica pred golmanom, pa su se onda sprdali i samo jedan gol je dao Sijena i to lobom skoro sa centra. Kozara je dala čak 3 gola i završeno je 5-3, a trebalo je biti dvocifreno. Ovom utakmicom je završena sezona u Omarskoj, te nam ostaje još gostovanje Žitoprometu kojem gori pod nogama i nakon toga kup u Kostajnici.

  <<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

Ostavite tekst odgovora

4O4