M. Grad: Sloboda – Omarska

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

SlobodaMGlogo264. M.Grad: Sloboda- Omarska 2-0
Šućur ‘25, Đuranović ‘65
Sudija: Rodoljub Topić (Čelinac) Gledalaca: 150
Žuti kartoni: Stanarević, Vidović, Šućur (Sloboda) Macura, Radulović (Omarska)
Sloboda: Vujanović 6, Miletić 6 (Lakić -), Vidić 7, Dragišić 7, Malić 7, Vidović 8 (M. Travar -), Brešo 7, Šućur 7, Đuranović 7, Stanarević 7, Stupar 7.
Omarska: Pepić 8, Anđić D 6 (Vučkovac Z 5) , Vidović 6, Radulović 5, Macura 6, Nišević 6, Miljević 7, Topić 5,  Bariša 6, Šiljegović 6 (Malešević 5),  Kevac 6. Trener: Miljević Milibor.

MRKONJIĆ GRAD – Ni u Mrkonjić Gradu nismo uspjeli osvojiti bod, pa se tako nastavlja crna serija gostujućih poraza. Na poraz je mirisala i činjenica da je trener Miljević odlučio  da Krecelj (koji je skupio 4 kartona) pauzira ovu utakmicu, a igra sledeću kod Lauša. Uglavnom, opet smo odigrali mlitavo i faktički se predali bez borbe. Domaći su bili bolji, mada su prvi gol dali iz penala koji je u najmanju ruku sumnjiv, ali je njihova pobjeda čista kao suza. U 25.minutu Nišević je igrao rukom u svom šesnaestercu, a najstrožu kaznu je realizovao Šućur. Brešo i Dragišić mogli su početkom drugog poluvremena da riješe susret, ali je golman Omarske Pepić i pored lošeg izdanja odbrambenih igrača gostiju bio neriješiva enigma. Tako je bilo do 65.minuta kada je mladi Đuranović stavio tačku na pobjedu Slobode. Miletić je oštro centrirao iz kornera, a Đuranović glavom zatesao mrežu za konačnih 2:0. Tek kada smo primili drugi gol malo smo se kao trzli, i dva puta priprijetili preko Miljevića i Macure.

<<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

Ostavite tekst odgovora

4O4