Omarska – Naprijed 4-2

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

OMNaprijedOmarska – Naprijed 4-2
Anđić ‘2, Romanić Darko ‘4, Krecelj ‘18, Grahovac ‘65 – Vuković ‘28, Marinković ‘58
Sudija: Danijel Mandić (K. Dubica) Gledalaca:300.
Žuti kartoni: Grahovac, De Romanić, B Romanić, Zdjelar (Omarska) Zeljković, Bajić (Naprijed)  
Omarska: Begović 6, Nišević Nemanja 7, Romanić Bojan 7, Nišević Dejan 6, Anđić 8, Krecelj 7 (Milaković 5), Grahovac 7, Romanić Dejan 7, Romanić Darko 7  (Zdjelar 5), Hrvaćanin 6 (Miljević 5), Jaćimović 6. Trener: Milenko Vuleta.
Naprijed: Stjepanović 6,5, Zeljković 5,5 (od 46.minuta Munjiza 6), Rajilić 6, Jotanović 6, Br. Kovačević 6, Kisin 6, Aleksić 7, Inđić 6,5, Marinković 6,5, Vuković 6,5 (od 86. minuta Bojić -), Dedić 6,5 (od 80. minuta Panić -). Trener: Milan Vukelja.

OMARSKA – Sjajan derbi. Omarska je savladala Naprijed sa 4-2 i probila se na treće mjesto na tabeli. Omarska je ušla furiozno u susret i već nakon 18 minuta je vodila sa 3-0. Već u drugom minutu, Romanić Bojan je iz skraćenog kornera oštro centrirao, a  Anđić Vladan je postigao jedan od ljepših golova glavom. Zakucao je loptu u mrežu, a stekao se utisak da umalo nije pocjepao mrežu. Samo dva minuta kasnije, 2-0. Hrvaćanin je odigrao povratnu loptu do Romanić Darke koji je pospremio u gol. U 18.minutu Krecelj postiže gol za 3-0 i tad  je izgledalo da se gostima sprema katastrofa. Međutim, od tada igrači Omarske igraju malo neozbiljnije i gosti uspjevaju malo po malo preuzeti kontrolu nad igrom, te u 30-tom minutu smanjuju na 3-1  i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Gosti su ušli bolje i u drugo poluvrijeme, te u 58-om minutu smanjuju na 3-2 i uvode utakmicu u potpunu neizvjesnost. Ipak sedam minuta kasnije Krecelj pravi solo akciju, nesebično proigrava Grahovca na drugoj stativi koji je posprema u praznu mrežu. Nakon tog gola i gostima je bilo jasno da će bodovi ostati u Omarskoj, pa je utakmica u nešto mirnijem toku privedena kraju.

Treba istaći da je u osamdesetom minutu u igru ušao i mladi Milaković Nebojša koji je tako debitovao za Omarsku. Omarska sledeće nedjelje gostuje kod fenjeraša Mladosti u Donjoj Slatini, a  Naprijed već u petak dočekuje BSK u malom gradskom derbiju.

<<Prethodna utakmica                             Sledeća utakmica>> 

Tags:  

Ostavite tekst odgovora

4O4