Vedran  Panić: Bodovi ostaju u Omarskoj

Category: Vijesti

Još manje od 48 sati ostalo je do početka nove sezone. U prvom kolu Omarska dočekuje starog rivala, Laktaše. Prema izjavama aktera, obe ekipe sa nestrpljenjem  očekuju početak prvenstva.

U domaćem sastavu mnogo očekuju od Vedrana Panića, koji je blistao u pripremnom periodu.  Rasni strijelac Omarske najavljuje pobjedu:  “U nedjelju dočekujemo neugodnu ekipu Laktaša. Odlično smo se spremili za novu sezonu što pokazuju rezultati pripremnih utakmica. Naše ambicije ove sezone su ulazak u viši rang tako da nemamo prava na kiks. Sve osim nova tri boda za nas bi bilo neuspjeh. Poštujem Laktaše, ali mislim da bodovi ostaju u Omarskoj!”

Laktaši ne dolaze u Omarsku sa bijelom zastavom. Branko Keleman, pouzdani defanzivac i kapiten Laktaša je za sajt www.fkomarska.com najavio da se i gosti nadaju povoljnom rezultatu:

”Očekujemo jednu dobru utakmicu, tvrdu kao što to uvijek biva kada igraju ova dva kluba. Spremali smo se nešto više od mjesec dana za prvenstvo i sigurno je da svi igrači željno iščekuju start. Iako se nismo proslavili u prijateljskim utakmicama, nadamo se dobrom početku u takmičarskoj sezoni. Neka bolji pobijedi! ”

4O4