D. Orlovci: Kozara – Omarska 0-2, Smiješi se titula

Category: Vijesti Comments: Nema komentara

08 - Kozara323. Orlovci: Kozara – Omarska 0-2
Bariša `44, `82
Jokić Ml 6,  Romanić B. 6 (Malešević 6) , Zola 6, Nišević 6, Krecelj 7, Stjepanović6, Jokić Ml Braco 6,  Hrvaćanin 6, Timarac 6  (Romanić De.6 ), Miljević 6,  Bariša 7 (Janjić 6). Trener: Rosić  Miroslav.
 

               Slika po završetku utakmice sve govori. Pobjedili smo 2-0 Kozaru u Orlovcima i na taj način faktički osigurali titulu i plasman u baraž za popunu druge jedinstvene lige. Titula još nije osigurana, ali za ovjeru nam je dovoljna pobjeda u posljednjem kolu na našem stadionu protiv najslabije momčadi u ligi, Plamena iz Vodičeva.  Realno sve ispod 7-8 razlike bilo bi iznenađenje.  Utakmicu smo dobili puno lakše od očekivanog. Suđenje je bilo kvalitetno, a domaćin korektan, mada je pokušao doći do bodova spasa, što nije uspio jer je razlika u kvaliteti prevelika, jedino je kratak i neravan teren uticao na koliko-toliko neizvjesnu utakmicu, jer je nemoguće igrati i uglavnom se sve svodi na bunaranje.

U prvom poluvremenu smo nizali šanse i promašivali. Sami pred golmanom su bili Čigija, Timarac, Miljević, Mišo, Zola i sve su promašili. Srećom domaći nisu iskoristili svoju jedinu pravu šansu i nisu kaznili naše promašaje. Ipak u 44.minutu nakon jednog šuta sa šesnaest metara golman je slabo reagovao, nije uhvatio loptu, a na odbijenu loptu natrčava Bariša i to je Gooool za erupciju oduševljenja pedesetak navijača iz Omarske. U drugom poluvremenu ušao je za Kozaru stariji Macura i malo povezao redove dok je imao snage, ali nisu iskoristili svoje dvije šanse. Kako je utakmica odmicali mi smo bili sve opasniji ponovo smo promašili nekoliko šansi, ali je tačku na i i vjerovatno titulu donio Bariša svojim drugim golom koji je opet bio najprisebniji u šesnaestercu i iz poluokreta loptu zakucao u mrežu.

      <<Prethodna utakmica                       Sledeća utakmica>>

Ostavite tekst odgovora

4O4