Omarska – Krupa juniori 6-6

Category: Vijesti

Omarska – Krupa Juniori 6-6

Rosić, Panić 4, Grahovac

Omarska: Radanović Dario, Nišević, Timarac, Jokić Marko, Anđić, Gavranović, Vračar, Zdjelar, Panić, Stojnić, Rosić. Ušli: Grahovac, Romanić Stevica, Pađan, Pušac Drago, Lončar Darko, Jokić Stefan, Drinić, Lončar Nikola gk, Radanović Mario.

Omarska je odigrala prvu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za predstojeća sezonu. Protivnik je bila juniorska ekipa Krupe, a na kraju je rezultat bio 6-6. Trener Vuleta je isprobao faktički sve igrače koje ima na raspolaganju, s tim da su nedostajali neki iskusni igrači, nosioci igre: golman Jokić, Krecelj, Višić, Romanić Darko, Lajić. Posebno se istakao četverostruki strijelac Panić, ali je takođe očigledno da će ogroman problem biti izostanak Romanić Bojana Brke, koji je čitavu deceniju predstavljao stub odbrane našeg tima. Uprava i stručni štab je i danas razgovarala sa Bojanom, a i ubuduće  će činiti napore da ga privoli da nastavi karijeru bar još nekko vrijeme, jer takvog igrača je nemoguće nadomjestiti.

Što se tiče same utakmice, radilo se o pravoj prpremnoj utakmici, sa osnovnim clejm da se provjere mogućnosti svih igrača, pa je na kraju i rezultat neobičan, 6-6. Od novih igrača, nastupili su Vračar Milan i Romanić Stevica, te su obojica pokazala da će se na njih moći računati u predstojećoj sezoni.

prema sadašnjem planu, sledeću pripremnu utakmicu igramo sledećeg vikenda protiv novog člana Regionalne lige, Sloge iz Potkozarja.

4O4