Radnik Bijeljina – Omarska 3-0

Category: Vijesti

foto: FK RADNIK/Vanja Radovanović

Radnik – Omarska 3-0

Došlo ‘31, Amidžić ‘74, Maksimović ‘87

Sudija: Igor Ilić (Pale) Gledalaca: 180
Žuti kartoni: Amidžić, Lakić (Radnik) Panić, Grahovac (Omarska)
Radnik: Lakić 7, Živković 7 (Stjepanović -), Josipović 7, Došlo 7,5 (Stevanović 7), Vasić 7, Nathan Crepaldi Da Cruz 7 (Baštić -), Veljkić 7, Albijanić 7 (Maksimović 7,5), Amidžić 7,5, Santrač 7 (Ristanović 7),  Gavrić 7. Trener: Đurić Velibor.
Omarska: Zgonjanin 5,5, Rastoka 5,5, Kralj 6, Panić 5,5 (Gavranović – (Bataz -)), Krecelj 5,5, Grahovac 5,5 (Zdjelar -), Anđić 5,5, Petković 5,5 , Nišić L 5,5, Jovičić 5,5, Kovačević 5,5 (Vračar -). Trener: Milan Stanivuković.


BIJELJINA – Prežaljena i desetkovana Omarske je gostovala kod budućeg premijerligaša i odigrala sasvim korektnu utakmicu, te je do poslednjih 15 minuta držala utakmicu u neizvjesnosti. Domaćin je tek golom Amidžića u 76. minutu definitivno prelomio utakmicu i došao do nove pobjede.

Od početka je Omarska stajala sasvim dobro na terenu i domaćin nije uspjevao zatresti mrežu gostiju. U 31. minutu domaći su poveli golom Došle nakon prekida. To je faktički bio i jedini šut prema golu Omarske, a sa tim rezultatom se i otišlo na odmor.

Pokušavao je domaćin u drugom poluvremenu da slomi otpor Omarske, ali dugo nije uspjevao. Čak je i Omarska imala šansu da zaledi domaćina. Kralj je  odlično šutirao sa 16 metara, ali je lopta fijuknula pored gola Radnika. Domaćin je otpor gostiju slomio tek u 74. minutu. Amidžić je nakon kornera glavom zatresao mrežu Zgonjanina i prelomio utakmicu. Do kraja je Maksimović u samom finišu postigao i treći gol za konačnih 3-0.

Sve u svemu možemo biti prezadovoljni današnjim zalaganjem i prikazanom igrom na terenu. Radniku čestitamo na zasluženoj pobjedi,  a Omarska se već okreće utakmici protiv Ljubića koja je na rasporedu već u nedjelju.

I da još pomenemo, danas je Vladan Anđić odigrao 300-tu utakmicu za Omarsku. Hvala legendo

 

 

 

 

foto: FK RADNIK/Vanja Radovanović

4O4