Derventa: Tekstilac – Omarska 1-0

Category: Vijesti

foto: Babić Branko

Derventa: Tekstilac – Omarska 1-0

Vugdalić ‘86

Sudija: Tepić Zoran(Derventa)

Omarska:  Begović, Anđić, Nišević, Ratković, Lajić, Zdjelar, Grahovac, Vračar, Rosić, Panić, Romanić Darko

Ušli:  Stojnić, Timarac , Jokić, Pušac, Radanović, Kvočka, Ratković A.

DERVENTA – Omarska je odigrala i drugu utakmicu u okviru priprema za nastavak prvenstva.  Drugi rival je bila ekipa Tekstilca koja je na kraju slavila sa 1:0. Susret je odigran na pomoćnom terenu u Derventi i predstavljao je još jednu dobru provjeru. Trener Vuleta ponovo može biti zadovoljan viđenim na terenu, a trenutno jedino brine neefikasnost, jer Omarska za 180 minuta nije postigla ni jedan gol.

U prvom poluvremenu viđena je ravnopravna igra, a najbolju priliku je imala Omarska u 43.minutu. U šesnaestercu Tekstilca srušen je Darko Romanić, te je dosuđen penal za Omarsku. Penal je izveo isti igrač, ali je golman Milošević zaustavio njegov udarac. U drugom poluvremenu treneri su izvršili mnogo izmjena kako bi povjerili sve igrače, a trenutak odluke viđen je u 86. minutu. Vugdalić je postigao evrogol iz slobodnog udarca sa više od dvadeset metra  i ispostavilo se donio pobjedu Tekstilcu.

Sledeću pripremnu utakmicu Omarska igra u srijedu protiv Borca iz Kozarske Dubice. Utakmica će se odigrati na novoizgrađenom terenu u Prnjavoru.

Tags:  

4O4